Răspuns :
Soarele straluceste cu razele lui ,iar vara a venit ca in fiecare an si o data cu ea si vacanta .Sint la bunici undeva prin Banat (scrii tu locul de unde sint bunicii tai )Este o vara fierbinte ,iar eu si prietena mea, mai fugim la balta de la marginea padurii ca sa ne mai racorim .Ne luam si o gustare si ceva de baut si nelipsita carte, pe care o citesc din cind in cind.Timpul zboara si o data cu el ,fluturi fel si fel ,parca zicind zburati si voi ? Dupa un timp indelungat, mergem prin padure la cules de flori, cu gindul ca impletim o coronita pentru mama.Florile ,parca stateau ca niste soldatei ,asteptind sa le culegem si parca cu nerabdare strigau ,veniti si la noi.Culegind care mai decare ,pomii ne tineau de umbra ca niste ciuperci ,departe de razele soarelui ,iar noi culegeam de zor .Cind si cind faceam fotografii ,ca sa le avem in
amintire cindva.Ce frumoasa e vara cu natura ei .Ne asezam sub un pom si incep sa impletes coronita din flori, dupa o ora am terminat-o bucurindu-ma de ea si mai ales de faptul cui o daruiesc.Pasarile cinta si ele sinfonia verii ,iar pomii adie in bataia usoara a vintului,spunindu-ne ce frumoasa esti vara cu caldura ta .
amintire cindva.Ce frumoasa e vara cu natura ei .Ne asezam sub un pom si incep sa impletes coronita din flori, dupa o ora am terminat-o bucurindu-ma de ea si mai ales de faptul cui o daruiesc.Pasarile cinta si ele sinfonia verii ,iar pomii adie in bataia usoara a vintului,spunindu-ne ce frumoasa esti vara cu caldura ta .