👤

10 propoziti cu anotimpul primavara

Răspuns :

Ce primavara frumoasa!
Primavara a adus cu ea florile inmiresmate.
Alina si Cristi se bucura de primavara.
Noi de-abea asteptam sa ne ducem in livada bunicului pentru ca primavara a pus pe fiecare crenguta cate o mireasma.
Primavara aduce ciripitul pasarelelor.
Baietii si fetele aduna floricele de pe campiile primaverii.
El nu se bucura de primavara pentru ca e friguroasa.
EI se distreaza pe lanul primaverii.
Camelia arunca cate o floare inmiresmata pe fieacre animal ce il zareste.
Ei nu mai rup crengiile pline de mireasma primaverii.

Primavara este anotimpul meu preferat.                                                            Imi place primavara pentru ca este ziua surioarei mele.                                     Se apropie primavara.                                                                                  Inca mai este zapada si primavara !                                                              Primavara aceasta implinesti 10 ani .                                                             Primavara aceasta vine in Bucuresti artista mea preferata.                            Cand vine odata primavara ?                                                                          Iti mai amintesti ce am facut primavara trecuta ?                                            De ce nu iti place primavara ?                                                                       .Primavara observam cum ghioceii isi scot capetele de sub zapada.