RO Study
👤
Nerky
Nerky
28-10-2015
Geografie
a fost răspuns
care sunt principalele fluvii ale europei? (20)
Răspuns :
Amicsina
Amicsina
28-10-2015
Fluviile europei : Vistula , Oder , Elba , Rhin (Rin) , Meuse , Loara , Garonne , Rhone , Duero , Tajo , Guadalaquivir , Guadiana , Pad (Po) , Mariţa , Bugul de Sud , Nipru , Don , Volga , Ural , Sena.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cu Calcule Nu Doar Rezultatul Va Rog Calculați Numărul De 0,02 Mai Mic Decat: A)3,7. B)5,003. C)0,2. D)4,8:1,2. E)5,8:2,9
VĂ Rog Repede Dau Coroană Și Inimioară Cei Care Răspunde Corect Coroană Și Inimioară Cei Care Răspunde Greșit Raport. Cel Care Răspunde Corect Și Primul E Cel M
Bună! Imi Poate Trimite Cineva Subiecte Teza Unice Romana Si Matematica? Va Rog!!!!!!
3. Transcrie Şi Completează:REPEDE DAU COROANA
Bună ! Vă Rog Ajutați-mă Cu Exercițiul Din Poză, Dau Coroană Și Mulțumiri !!! VĂ ROG AJUTAȚI-MĂ, AM NEVOIE URGENT, DAU COROANĂ ȘI MULȚUMIRI !!!!!!!!
3 Răspunde La Întrebări.a) Din Ce Cauză Nu Mai Putea Guguță Să Aștepte Ca Tatăl Lui Să-i Facă Un Scrânciob?b) De Ce Nu Le Mai Zicea Băiatul Părinților Săi Nimic
Unde O Dată Pe Mario Un Bloc De 10 Etaje Are 30 M Iar Alt Bloc Cu Patru Etaje De Două Ori Mai Scund A Care Este Înălțimea Blocului Cu 4 Etaje B Cu Câți Metri Es
5. În Trapezul Isoscel ABCD Se Știe Că AB || CD, AB=8 Cm, CD=14 Cm Și BC = 5 Cm. Aflați Înălțimea Trapezului Și D(A, BC). .
Scrie Denumirea Subtantelor A)Fe2O3 B)Li3PO4 C)H2CO3 D)AlCl3 E) H2S F) Ba (OH)2
Va Rooog Ajutati-ma. Comentează: Sportul Mă Ajută...