RO Study
👤
Pistruiaru
Pistruiaru
27-10-2015
Matematică
a fost răspuns
ce inseamna nr nenule
Răspuns :
Sectumsempra
Sectumsempra
27-10-2015
Numerele nenule sunt toate numerele cu excepția lui 0 :)
Answer Link
Patrickmaios
Patrickmaios
27-10-2015
Numere diferite de 0
Adica (1;2;3;4......;infinit)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Spuneti Si Mie Daca Am Rezolvat Corect Problema
Funcţia F Este Una Ditre Primitivele Funcţiei F:R→R, F(x)=2+7/x. Determinaţi F(e), Dacă Se Știe Că F(1)=3. Vă Rog Mult Ajutaţimă Am Nevoie Urgent!!!
IN CE PARTE ESTE NORDUL?
Am Un Număr Din Care Iau O Șesime Și Numărul 1. Din Rest Mai Scad O Noime Și Numărul 4.Din Noul Rest Mai Iau O Șeptime Și Numărul 6. Din Următorul Rest Iau Tre
Cu 50 La Sută Din Banii Pe Care Ii Avea,Dana A Cumpărat Un Atlas Și Cu Jumătate Din Rest, U Nou Penar. Cati Lei A Avut Dana,dacă I.au Rămas 16 Lei?Reprezinta Pe
Care Sunt Verbele Si Substantivele Din Textul De Mai Sus(nu Va Luati Dupa Cerința)
Intr-o Clasa Sunt 24 De Elevi .Numarul De Fete Reprezinta 2supra4 Din Numarul Total De Copii Iar Restul Sunt Baieti .Cati Baieti Sunt In Clasa Ajutati-ma Va Rog
Alcătuiește O Compunere De 15 - 20 De Randuri Despre Hobby-urile Tale Folosind Cat Mai Multe Adjective Si Locuțiuni Adjectivale La Diverse Grade De Coparatie:
O Cantina Cumpara Mere In Doua Tipuri De Lazi:de 9kg Si De 6kg.Numarul Lazilor De 9kg Este Cu 5 Mai Mare Decat Numarul Lazilor De 6kg.Ce Cantitate De Mere S A C
SA SE AFLE SUMA A 4 NR STIND CA PRIMUL ESTE DE 3 ORI MAI MIC DECAT AL DOILEA AL 3 ESTE EGAL CU PRIMUL DAR CAT UN SFERT DIN AL PATRULEA IAR DIFERENTA ULTIMELOR D