RO Study
👤
Lilutza123
Lilutza123
27-10-2015
Germana
a fost răspuns
va rog daca stiti spunetimi verbul spielen
Răspuns :
Domna11
Domna11
27-10-2015
ich spiele
du spielst
er spielt
wir spielen
ihr spielt
sie spielen
Answer Link
Ari123
Ari123
27-10-2015
spielen a se juca
daca nu stii alceva intreaba
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Melania Locuieste La Un Numar Cuprins Intre 600 Si 650 Cifrele Zecilor SI Al Unitatilor Reprezinta Numere Pare Iar Suma Lor Este Egala Cu Numarul Suretor Stiind
(a√2+b)•(√2+2)= -2, Aflați Valoarea Numărului B
Exprimati-va Opinia Despre Semnificatia Enuntului"O Bucata De Cer Am Numai,dar Ce Bucata!" In 5-8 Randuri .DAU COROANA!
Prin Arderea Unei Probe De Alcan Gazos A,cu Volumul (c.n)de 4,48 L S Au Obtinut 26,4g CO2 . 1)Scrieti Ecuatiile Reactiilor Care Au Loc La Descompunerea Termica
Dacă Nr Ab Reprezintă Şesimea Succesorului Numărului 59, C Este De 8 Ori Mai Mic Decât 48 Iar Nr Cd Are Cifra Unităților De Doua Ori Mai Mica Decât A Zeilor De
Idei Principale Din Cartea Lui Julian
Aseaza Cuvintele La Locul Lor Adica La Vest Est Si Sud:somes Somesul Mic Moldova Prut Crisul Repede Somesul Mare Mures Bistrita Trotus Siret Barlad Crisul Negru
Ce Functie Sintactica Si Valoare Morfologica Are Cv -si Din Secventa: A Nepotului Care-si Depasise Copilaria? Si Mi.l Puteti Pune Intr.o Propozitie , Dar Cu Alt
Ce Invatatura Desprindem Din Povestea Sarea In Bucate ?
Vreau Și Eu Câteva Arhaisme Si Neologisme Din Romanul Baltagul !!!! Va Rog Dau 20 De Puncte