RO Study
👤
Mate35
Mate35
27-10-2015
Limba română
a fost răspuns
dezvoltarea enuntului Sosise toamna
Răspuns :
Golovatii
Golovatii
27-10-2015
In sfirsit sosise toamna bogata si aurie.
Answer Link
Cristina1111111111
Cristina1111111111
27-10-2015
in sfirsit sosise toamna mult asteptata
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Un Triunghi Dreptunghic ABC , M < ( A ) = 90 Grade , AB = 24 Cm , Iar Potenuza Este Cu 12 Cm Mai Mare Decat Cateta Cealalta, Atunci Aria Triunghiului Es
1.Stiind Ca X-y=8, Y-z=9 Si X+y=174, Atunci Numerele Naturale X=....................., Y=...................., Z=...................... . Vreau Rezolvarea Compl
Prob 1 . La Un Concurs, Dinu A Obtinut 43 De Puncte . Stiind Ca El Are Cu 18 Puncte Mai Putine Decat Radu,iar Radu cu 18 Puncte Mai Putine Decat Mihai , Afla
Va Rog Sa Ma Ajutati cu acest Exercitiu
Imi Spuneti Va Rog cum Se Transforma Adj calduros intr-un Verb Ma Ajutati Va Rog !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ajutorrrrr Va Rooooog!~scrieti Cate Un Antonim Pt Cuvintele Se-nalta,zburda,se Mistuisera ,neclintitgaseste Asemanari Si Deosebiri Intre Cele Doua Texte .pot
Campul Semantic Al Calatoriei Expresiile/locutiunile De Mai Jos S.au Amestecat .descopera Fiecare Sintagma ,trasand Sageti Intre Casetele Potrivitebataie De Ved
Faceti Propozitii Cu Cuvantul "COPILARIE"la Toate Cazurile: Acuzativ, Nominativ, Genitiv, Dativ, Vocativ.
Campul Semantic Al Calatoriei Expresiile/locutiunile De Mai Jos S.au Amestecat .descopera Fiecare Sintagma ,trasand Sageti Intre Casetele Potrivitebataie De Ved
Suma A 4 Nr Este 32.Daca Primul Nr L-am Mari Cu 3 ,pe Al 2 -lea L-am Mari De 3 Ori ,pe Al 3-lea L-am Micsora De 3 Ori, Iar Pe Al 4-lea L-am Micsora Cu 3 ,cele P