RO Study
👤
AlexPVP
AlexPVP
27-10-2015
Fizică
a fost răspuns
Din ce sunt facute stafidele?
Răspuns :
Sandu268
Sandu268
27-10-2015
stafidele sunt facute din struguri uscati
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Mult Ajutatima
Ce Produse Culinare Se Pot Obtine Prin Prepararea Alimentelor La Rece Si La Cald??
Trei Copii Măsurând Lungimea Unei Cărți Au Obținut Valorile :28,7cm,290mm Si 2,84 Dm.calculati Media Lungimilor Găsite Si Spune-ți Al Catalea A Măsurat Cel Mai
Ce Descoperiri S-au Facut In Operele Lui Jules Verne? Imi Puteti Da Numele Cartii Si Descoperirea?
Amalizati**mai Bine** Din Propozitia | Poate Sa Scrie In Franceza Mai Bine Decat Tine.
ABCD Este Un Trapez Isoscel Cu AB Paralel Cu CD, Ad=CD=12cm Si AB=24 Cm. Fie {E}= AD Intersectat Cu BC. Aflati Lungimea Liniei Mijlocii A Trapezului. Calculati
O Idee Despre Un Dialog Intre Mine Si Carnetul Meu De Note?va Rog
ALCATUITI O Compunere Cu Titlul ,,IN Padure'' , In Care Sa Folositi Urmatoarele Vrebe: Au Inverzit , Alearga , Zumzaie , Susura , Adie , Am Vazut , Vom Revenii
Am Nevoie De Ajutor ! Vreau Sa Ma Verific ! SE Considera Numarul : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ............18 19 20 Sa Se Scrie Cel Mai Mic Numar Pe Care Il Pu
Afla Numerele A B C Stind Ca : A+c, B=c-1743si 4265-c=879. Pr/2 Intr Un Depozit Erau 6875kg De Grau Si O Anumita Cantitate De Porumb. S Au Trimis La Moara Can