RO Study
👤
Radu16
Radu16
27-10-2015
Matematică
a fost răspuns
gssiti numarul mai mic de 5 la 20
Răspuns :
Аноним
Аноним
27-10-2015
Cel mai mic nr de la 5 pana la 20 este 6.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Caută În Fragmentul Marcat Substantive Comune De Genul Neutru Și Notează În Casete Casete
Bună! Îmi Poate Spune Rapid Cineva Rezumatul La Cartea Maddie Little Și Formula Prietenii?
Primăvară Primăvară Ai Venit Acum Afară Cu Ghiocei Parfumat Și Mult Curaj Minunați Primăvară Primăvară Să Rămâi La Noi În Țară Să Ne Bucurăm Mereu De Farmecul T
URGENT!! Transcrie Două Pronume Din Versurile Următoare, Precizând Felul Și Cazul Acestora: ,,Încet-încet Îmi Vor Pătrunde-n Suflet / Cetățile Lor Călătoare.”
8 Repede Va Rog Mult
Subliniază Statele Insulare Şi Încercuieşte Statele Continentale (în Total 5 State) Franța, Japonia, Marea Britanie, R. Moldova, Spania, Finlanda, Cehia, Mongol
Se Consideră Funcția F(x)= X^{2} -2x+a, Unde A Este Număr Real. Determinați Numerele Reale A Pentru Care F(a)=2
Scrie Enunțurile Subliniate În Text Și Precizează Ce Tip De Mesaj Exprimă Fiecare. CINE DĂ CEL MAI POTRIVIT RĂSPUNS, DAU COROANA!!
Scrieți Ecuațiile Reacțiilor De Obținere A 1-nitronaftalinei Și 1,5nitronaftalinei Din Naftalină Și Amestec Nitrat.
Am Nevoie De Puțin Ajutor..