RO Study
👤
Melany1
Melany1
27-10-2015
Matematică
a fost răspuns
primii 12 multiplii ai lui 6
Răspuns :
Cojocariulacra
Cojocariulacra
27-10-2015
6,12,18,24,30,36,42,48,54,60,66,72
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Aria Triunghiului ABC Daca:a)AB=12 Cm, Ac=8 Cm Si M(BAC)=30 De Grade?b)AC=6 Radical Din 2cm, BC=6 Cm Si M(ACB)=45 De Grade?c)AB=8 Radical Din 3, BC=5c
Traduceti Urmatoarele Propozitii:1.Mi-a Spus Ca Nu A Fost Acasa.2.Mi-a Spus Ca Nu Este Membrul grupului.3.Mi-a Spus Ca Sa Enervat.4.Mi-a Spus Ca Te-a Asteptat
Observati Segmentele De Dreapta Care Se Pot Citi Pe Dreapta A. __________________________________________
Ce Sunt Domeniile De Activitate?
Care Sunt Principalele Particularitatiale Pozitiei Fizico-geografice A Americii De Sud ?
Cuvantul Iarna Sa Fie Adverb Cu Functie Sintactica De Adverb De Timp!
Va Roj Ajutatima : O Fabrica De Conserve A Ambalat Intr-o Zi 454 De Borcane Cu Morcovi , De Doua Ori Mai multe Borcane Cu Gogosari , Iar Castraveti Cu 280 mai
Care Este Aria Triunghiului ABC Daca:a)AB=12 Cm, Ac=8 Cm Si M(BAC)=30 De Grade?b)AC=6 Radical Din 2cm, BC=6 Cm Si M(ACB)=45 De Grade?c)AB=8 Radical Din 3, BC=5c
Pe Un Plan Inclinat De Lungime L=1 M Se Lanseaza De La Baza Un Corp Cu Masa M=2kg Si Energia Cinetica =20J. Deplasarea Pe Plan Se Face Cu Frecare Forta De Freca
Cum Se Rezolva Aceasta Problema: Suma A Doua Nr.este 2,45,iar Unul Dintre Ele Este De 4 Ori Mai Mic Decat Celalalt.Determinati Nr.