RO Study
👤
Texas
Texas
27-10-2015
Matematică
a fost răspuns
afla suma numerelor 132si456
Răspuns :
Аноним
Аноним
27-10-2015
suma numerelor 132+456=588;
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intrebare : Ce Este Nuvela ?
Să Se Determine Toate Numerele Naturale De Forma Ab , Ştiind Că :a.) 1ab+1ba= 299 ; b.) A0b+b0a = 505 ; c.) Aabb+bbaa=3333 ; d.) Aba+bab=777. +_+ Cine Stie Rez
Gasiti Cel Mai Mic Si Cel Mai Mare Nr Natural Care Ar Putea Fi Rotunjit Pt A Obtine Nr : 40 , 50, 60 , 70, 80, 90
In Figura 1 Este Reprezentat Un Tetraedru Regulat VABC.Daca O Muchie Are Lungimea De 5 Cm,atunci Suma Lungimilor Tuturor Muchiilor Este Egala Cu...cm
Buna!am Un Test La Matematica..unde Nu Prea Ma Descurc. O Sa Scriu Aici Toate Subiectele Pt A Va Da Seama:SUBIECTUL I: 1)cel Mai Mic Multiplu Al Numerelor 48 Si
Cine Imi Poate Spune Trasaturile Genului Epic?
Cine Imi Poate Da Niste Desene In Creion Cu Niste Carti Vechi Sau Ceva Obiecte Vechi Tot In CreionP.S. Sa Nu Fie Foarte Greu De Desenat
Determinati Numerele Reale A Si B Daca [tex](x+1)ori(x-1)ori(x+2)ori(x-2)= X^{4}+a X^{2} +b[/tex]
Explica In 2-3 Enunturi,versul Intai Din Strofa A Treia.Gerul Aspru Şi Sălbatic Strânge-n Braţe-i Cu JelireNeagra Luncă De Pe Vale Care Zace-n Amorţire;El Ca Pe
Hei...ma Ajuta Si Pe Mn Cineva Cu O Compunere Despre Importanta Preocuparilor Comune Intr O Prietenie? Macar Cateva Idei :D