RO Study
👤
Nataly2002
Nataly2002
27-10-2015
Limba română
a fost răspuns
familia lexicala a cuvintului accelerat
Răspuns :
Zahariaana02
Zahariaana02
27-10-2015
accelerat- acceleratie,
Answer Link
Vale12345
Vale12345
27-10-2015
accelerati accelaret inaccelerat neaccelerat accelareata
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Puteti Spune O Compunere Cainele Meu ??Sa Aibe Putina Descriere ,si Sa Srietii Cum Este El Cand Iese Afara S-au O Itamplare Cand Ne-am Cunoscut
Enunt In Care Pronumele Relativ "cine" Sa Introduca O Completiva Directa
Opinia Despre Importanta Casei Memoriale Ion Creanga ... Cateva Idei Va Roog Pentru O Concluzie Cat Mai Expresiv ;)
Ordoneaza Cuvintele Urmatoare Pentru A Obtine O Propozitie Din,bucure,fiecare,ne,ele,sa,exista,care,ceva,cele,ar,floare,care
Imi Puteti Spune O Compunere Cainele Meu ??Sa Aibe Putina Descriere ,si Sa Srietii Cum Este El Cand Iese Afara S-au O Itamplare Cand Ne-am Cunoscut
Ce valoarea Morfologica Are Cuvantului ''vrancean''?
Am De Facut Un Rebus La Fizica 1: Are Cadran Si Foloseste La Studiul Dilatarii Solidelor Din 9 Cuvinte
Redactează Un Text 10-15 Rânduri În Care Să Prezinţi Programul Pentru Şapte Zile.în Compunerea Tactu Utiliza Şi 2 Adverbe De Timp ,2 Adv. De Loc Şi 2 Adv De Mod
Am Nevoie Sa Traduc O Scrisoare An Limba Franceza.doar Cine Se Pricepe Fara Google.multumesc.draga Alice Ami E Tyare Dor De Tine .as Vrea Sa Te Antreb Daca Ai D
Calculati Perimetrul Unui Dreptunghi Daca Laturile Acestuia Sunt A=0,3 Dam ;b=14 Dm ;c=4 M