RO Study
👤
Titialex77
Titialex77
27-10-2015
Matematică
a fost răspuns
(2√7-3√3)²-(3√3-2√5)²
Răspuns :
Misamaler
Misamaler
27-10-2015
(4x7-9)-(9x3-4x5)=19-7=12
sper ca team ajutat acum fii bun si dami coronita
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Contrageti Atributivele din Frazele Urmatoare In Atribute Adejectivle : Alexandru A Adus Un Argument Care M-a Convins .George Este Un Copil Care Ascultă .În Ca
Imi Spuneti 4 Prop. Cu Cuvintele:Sa Se Infiripe,(el)replica,aeronautica,himera!!Va Rog!!!
Daca Intr-o Banca Stau 2 Elevi, Raman 9 Elevi In Picioare. Daca Stau Cate 3 Elevi In Banca Raman 7 Banci Libere Si Una Cu 1 Singur Elev. Cate Banci Si Cati Elev
Va Rog Vreau Un Raspuns Rapid..vreau Sa Stiu Cum Sa Fac Momentele Subiectului La Harap Alb .....nu Stiu Pasii...va Rog......
De Ce Cand Torni Repede Ceai Fierbinte Intr-un Pahar Rece,paharul Se Poate Sparge
Determinati Inaltimea [CF] A Unui Triunghi ABC Cu AB=10 Cm Si Aria Triunghiului ABC = 40 Cm
Buna,am Un Text Argumentativ La Romana Despre "Impactul Retelelor De Socializare Asupra Tinerilor" Puteti Sa-mi Dati Niste Exemple Va rog??!!..cat Mai Repede ?
Se Ştie Că A²+4a-2b+b²=-5. Calculati (a+b)la Puterea 2010 + B La Puterea 2010.
Doua Bucati De Stofa Masoara 192 M.Prima Bucata Este De 5 Ori Mai Mica Decat A Doua.Din Bucata Mica Se Lucreaza Costume,folosindu-se 3 M Pentru Un Costum,iar Di
Cum Demonstrez formula Lui Heron?