RO Study
👤
Tata7
Tata7
26-10-2015
Matematică
a fost răspuns
1 la puterea 40............
Răspuns :
RoxyRox1233
RoxyRox1233
26-10-2015
Raspunsul la operatia 1 la puterea 40 este 1fiindca se face 1*1*1...............si tot asa
Answer Link
MITZONELA
MITZONELA
26-10-2015
cred ca e" patruzeci"................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut! Am Urmatoarea Problema Care Trebuie Rezolvata In C++ Cu While Loop. Mai Jos Am Pus O Rezolvare, Dar Primesc 2/4 Teste Corecte. Atentie! Trebuie Sa Elimin
1.Suma A Doua Numere Naturale Este 390. Aflați Numerele Stiind Ca Unul Este Cu 10 Mai Mic Decât Celalalt2.Aflați Doua Numere Stiind Ca Unul Este Cu 12 Mai Mic D
La Răcire Vapori De Apă Se
Menționează Într_un Enunț Tema Textulyijustificsndu_ți Opțiunea Cu Două Informații Din Text.
Va Rog Ajutatima La Ex 4 Din Textul ,Zanele Nu Bat La Usa' Dupa Silvia Kerim ESTE URGENT !
Un Disc Are Aria 256raza Cm2. Raza Discului Este De ... Cm.
7. Identifică Greșelile Din Următoarele Enunțuri Și Scrie-le Corect În Spațiul De Maijos:a) Știťce Sa Ăntâmplat Ieri La Școală?b) Eu Mă Gândi Sămi Iau O Ciocola
Pls Rapid Dau Coroana La Primul
5. Alege O Imagine Care Îți Place Mai Mult. Scrie Câte O Propoziție Corespunzătoare Caresă Înceapă Cu: Unde, Cum, Când, Cine. Ce Semne De Punctuație Folosești L
3. Rezolvaţi În Mulțimea Numerelor Întregi Ecuațiile:a) 5x - 21 = 2x;b) 7x + 48 = -x;d) -x + 56 = 6x;e) 42 - X = -7x;c) 30 - 3x = 2x;f) -x-27 = 2x.