RO Study
👤
Biancateo
Biancateo
26-10-2015
Limba română
a fost răspuns
ce inseamna peltica în romana
Răspuns :
Aiflorentina
Aiflorentina
26-10-2015
peltica=sasaita...................
Answer Link
Marcela2001
Marcela2001
26-10-2015
peltica-care rosteste defectuos anumite consoane;care tradeaza o asemenea rostire defectuoase
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Descompuneti In Factori Ireductibili Triomul: X La A Doua Minus 9x Plus 8. Ajutatima. Imi Trebuie Urgent.
Pentru 4 Carti Si 18 Caiete Sa-u Platit 150 Lei .Cat S-a Platit Pentru Carti Si Cat S-a Platit Pentru Caiet,daca 3 Caiete Costa Cat O Carte ?
Cornel A Plecat In Tabara La Sinaia Luni, 13 Iulie, La Ora8 Si 30 De Minute Si S-a Intors Acasa Luni,20 Iulie, La Ora 9 Si30 De Minute.Cate Saptamani, Cate Zile
Am Nevoie De Niste Asemanari Si Deosebiri Intre Religia Islamica Si Cea Crestina . Va Rog Sa Ma Ajutati
Aflati Restul Impartitii Numarului; N= Abcabc (cu Bara Deasupra) + 3 Pe Rand La 7,11 Si 13. ?
Is Important To Have A Healthy Diet? ( Argumenteaza In 5 Randuri)
Adjectivul Verzuie Este Propriu Zis Sau Provenit Din Verb La Participiu? Dau Coronita.
Am Nevoie De Toate Complementele (CCT, CCM, CCL, CI, CD) Din Enunțurile (şi Să Spuneți Şi Ce E, Dacă Se Poate La Punctul A... Ex: Subst Comun, CD) a) Lumea Vech
De Ce Crezi Ca Omul Trebuie Sa \cunoasca Schimbarile Produse De Anotimpuri? plase , Repede1am Ptr Mane
Pentru Cei Buni La Matematică! Dau Coroană! Un Hexagon Regulat Are Apotema De Lungime Egală Cu Lungimea Apotemei Unui Triunghi Echilateral. Dacă Lungimea Latur