RO Study
👤
Anonim
Anonim
26-10-2015
Limba română
a fost răspuns
Un cuvânt opus pentru cuvântul viață
Răspuns :
TothMirabela
TothMirabela
26-10-2015
moarte , sper ca te-am ajutat :3
Answer Link
Ropterico
Ropterico
26-10-2015
Viața - moarte ! Spor in continuare ! Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Exercitiile Si Calculeaza Pentru A Afla : A )dublul Numerelor 56, 97, 89, 96, 87.b) Jumatatea Nr : 78, 96 , 66 ,84 .
Diferenta A Doua Numere Este 57.dac Le Impartim Obtinem Catul 4.aflati Cele Doua Numere.(reprezentand Grafic)
Folosește Scăderea Repetata Apoi Scrie Sub Forma De Împărțire .In Curte Sunt 12 Copii ,ei Se Aseaza Câte 6in Grup Câte Grupuri Formează ?
Transforma Vorbirea Directa In Vorbirea Indirecta... Lautarii Din Sat Iau Spus Tatalui: - Baiatul Acesta A Matale E Tinar Inca,dar Eu Zic C-are Sa Ajunga Mare A
Ce Înseamnă Personaje Principale,secundare,și Figuranți! Repede
Immaginati-va Ca Mergeti Acasa La Un Prieten A-l Lua Pe Derdelus Cu Sania Si Va Primeste Mama Lui.Folositi In Dialog Formele De Salut Si De Solicitare.
Cuvinte Care Sa Fie In Acelas Timp Substantiv Adjectiv Si Verb
Descrie O Colega.Scrie Sapte Enunturi .Percizează. A) Cum O Cheama?Cum Arată ? Ce Stie Sa Faca Cel Mai Bine ? Ce Preferă Sa Facă ? Ce Ii Place Sa Mănânce
" Pe Sania Lui." Ce Este *lui*? Indicați Felul Si Funcția Sintactică. Vă Rogggg, Ajutați-mă
Fie N Un Numar Intreg Din 4 Cifre Citit De La Tastatura. Scrieti O Procedura Care Returneaza Valoare ,,da'' Daca Toate Cifrele Lui N Sunt Egale,valoarea ,,nu''