RO Study
👤
Roxana70
Roxana70
26-10-2015
Limba română
a fost răspuns
ce sunt trasaturile fizice
Răspuns :
Ropterico
Ropterico
26-10-2015
Inseamna caracteristici ale corpului ! Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
Nmk
Nmk
26-10-2015
adik caracteristicile corpului .inalt slab scund blond cret
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VĂ ROG !! ȘTIU CĂ SUNT ÎNCEPĂTOR DAR ȘTIU SĂ DAU COROANĂ. COMPUNE O Problemă Despre O Patiserie Folosind Datele De Mai Jos 45 Tarte De 5 Ori Mai Puține Gog
Notează Din Text Cuvintele Cu Sens Opus A Risipi,cald ,pierduți ,vinde
Adevărat Sau Fals Care Dintre Egalitățile De Mai Jos Sunt Adevărate Și Care Sunt False 0,35 Plus 0,0 64 Egal 0,400 14
Să Se Afle Numerele X Y Și Z Știind Că Sunt Direct Proporționale Cu Numerele 3 ,4, 5 Și X La A Doua Plus Y La A Doua Plus Z La A Doua Egal 200
Subliniază În Text Cuvintele Dintr O, Dintr Un,apoi Formulează Cu Ele Alte Enunțuri
Exercitiul 5 Va Rogg Si Il Avetinpe 3 Sus Ca Sa Stiti Ca Din Cate Am Vazutbtrebuie Urgentt Va Rogg!!!
Formulează Enunțuri În Care Să Folosești Semnul Două Puncte - Inaintea Unei Enumerari;- Inaintea Unei Dialog,
Intr-o Cutie Erau 6 Rînduri A Cîte 8 Ciocolate. După Ce S-aumîncat Cîteva, Au Rămas 19 Ciocolate. Cîte Ciocolate S-aumîncat?R: Cu Plan
Calculați Deschidem Paranteză 1 Pe 2 Plus 1 Pe 3 Plus 1 Pe 6 Închidem Paranteza La Puterea 2011 Împărțit La Deschidem Paranteză 4 Supra 12 Închidem Paranteza La
Cum Să Rezolvi Împărțirea 371 De Mii 625 Împărțit La 49