RO Study
👤
Monamonica400
Monamonica400
26-10-2015
Limba română
a fost răspuns
O propozitie despre harnicie
Răspuns :
Bear123
Bear123
26-10-2015
Harnicia este o virtute a omului!
Answer Link
Mowgli
Mowgli
26-10-2015
Mama si sora mea sunt harnice doarece vor sa termine mai repede treaba... Nu am avut alta idee...lol:)))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7. Identifică Părțile De Vorbire Din Paragraful Marcat, Notându-le Conform Schemei. Adjectiv, Substantiv Pronume,verbURGENT!!
Vlad Este Mai Mare Cu 10 Ani Decât Sora Lui.Cati Ani Are Fiecare Daca Sora Lui E De 3 Ori Mai Mică?Dau Coroana Urgent ,
Calculati:a) (7^6)^8 : (49 ^ 24) B) 2 ^ 23 : (2 ^ 21) : 2 + 3 ^ 32 : (3 ^ 31) • 3c) 10 ^ 60 : ((2 • 5) ^ 58) D) (11 ^ 2011 * 4 ^ 1005) : [(22 ^ 2) ^ 5] ^ 201) E
Fie M Şi N Mijloacele Laturilor (AB), Respectiv (AC) În Triunghiul Echi- Lateral ABC. Notăm Cu P Şi Q Proiecțiile Punctelor N Şi Mpe (BC). A) Arătaţi Că [MP] =
5x-4y=3 -3x+y=-1 Ajutor Repede Daca Se Poate Sa Imi Faceti Si Verificarea
12. Completează Enunţurile Cu Informații Din Text: Ciobanul Bucur Avea Multe Oi: Ucenicii Lui Bucur Erau Pricepuți La: Tătarii Au Furat Din Turma Lui Bucur:
6 Determinaţi Cifrele Distincte A Şi B, Astfel Încât Ab Și Ba Să Fie Numere Prime.
6. În Se Dă O Dreaptă A Și Un Segment AB, Astfel Încât B & A. A) Desenaţi Simetricul Punctului B Față De Dreapta A. B) Desenați Simetricul Segmentului AB Fa
Cuvintele Subliniate Din Enuntul Nu Se Putea Să Fie Mereu Aşa De Cald, Işi Spuse. Sunt, În Ordine: A. Adverb De Loc, Pronume Reflexiv; (b) Adverb De Timp, Pronu
Ce Figură De Stil Poate Fi Următoarea " Frază " : " Ea Este Atât De Tăcută Exact Cum Este Liniștea Dintr-o Pădure După Ploaie " Său Daca Nu Este Neapărat O Figu