RO Study
👤
Pisicutaanne
Pisicutaanne
26-10-2015
Matematică
a fost răspuns
(2la3)la4 VA rog ajutor!!!!!!!
Răspuns :
Duru1971
Duru1971
26-10-2015
(2^3)^4=2^(3x4)=2^12
Answer Link
Catalinavasilache
Catalinavasilache
26-10-2015
2 la 3=8
8 la 4=4096 sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Das Ist Miley Cyrus. Miley (heißen) Eigentlich Destiny Hope Cyrus. (kommen) Aus Amerika. (heißen) Billy (singen) Und (spielen) In Filmen. Miley (wohnen) Auf Ein
❗❗❗❗Propoziția ,,Cel Mai Mic Număr Natural Mai Mare Decât [tex] \sqrt{3 + \sqrt{5} } [/tex]este Egala Cu 4" Este :a)adevaratab)falsa
Sper Ca O Sa Ma Ajutati .
Redactează, În Maximum 150 De Cuvinte, Un Prospect De Utilizare A Unui Aparat Electronic (la Alegerea Ta). Subliniază Subiectele Şi Predicatele Din Textul Crea
Ajutati-mă Cine Stie Istoria!!!!! Dau Multe Puncte Si Coroană Rezolvați Testul :( Salvați-mă
Scrieti Va Rog O Compunere De 100-150 De Cuvinte In Care Sa Prezentati Un Blog. Dau 30 Puncte Si Coroana
În Figura 20 Sînt Reprezentate Axa Optică Principală MN A Lentilei, Obiectul AB Şi Ima- Ginea Lui Virtuală A,B,. Determină Prin Con- Strucţie Geometrică Poziția
Prezintă, În Text Coerent De 2-3 Minute, Un Discurs, Formulând 3 Idei Argumen Tate Pentru Susţinerea Afirmației: „Fiecare Om Este Un Univers Care În Mare Parte
Realizează Un Rebus Cu Cuvântul Napoleon Scriem Despre Bătălii.... Nu Despre Viața Privată .va Rog Frumos Urgent Am Nevoiee!!!dau 30p
Scrie În Cercurile De Mai Jos O Singura Data Numerele 1,2,3,4,5,6 Astfel Încât Suma Numerelor De Pe Fiecare Latura A Triunghiului Sa Fie Aceeași. ( Avem Un Triu