RO Study
👤
Porcla
Porcla
26-10-2015
Engleza
a fost răspuns
Cum se spune in engleza la Îmi fac temele?
Răspuns :
Аноним
Аноним
26-10-2015
I make my homeworks.
Answer Link
Аноним
Аноним
26-10-2015
I am doing my homeworks
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VA ROG FRUMOS E URGENT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Temele Prezinta Responsabilitate Pentru Copii?De Ce ?
Care Este Cel Mai Mic Numar Par Scris De Doua Cifre Semnificative ( Diferite De 0)
Calculati Aria Dreptunghiului De Lungime 3 Interegi 2 Suprea 3 M Si Latime 2 Intregi 1 Supra 4 M . Ajutati.ma Va Rog !
La Un Atelier De Croitorie S-au Cumparat 4 Cutii A Cate 50 De Nasturi Albi Si 3 Cutii A Cate 25 De Nasturi Rosii.S-au Cusut Cate 7 Nasturi La 35 De Bluze.Cati N
Completați-mi Si Mie Aceasta Poveste "Andrei......" P.s. Menționez Ca La Capătul Ei Era O Imagine Cu Un Brad. Mersi
1. Scrie Un Text De Cinci Propozitii Pe Pe Baza Imaginilor "Fica Si Mama Ei La Cumparaturi ".
200cm3 = .... L 0,4dm3 = .... L PLEASE!!
Scrie Toate Numerele De Doua Cifre Care Au Diferenta Dintre Cifra Zecilor Si Unitatilor Egala Cu 3
Dati- Mi Exemple De 2 Mari Marginale , Doua Mari Intercontinentale Si doua Exemple De Mari Continentale (inchise Si Deschise)dau 10 Puncte Si Cel Mai bun
O Masina Consuma Cate 8l La Fiecare 100km Pentru Cati Km Va Ajunge Benzina Daca La Inceput Erau In Rezervor 32l Iar Pe Parcurs S-au Mai Pus 24l