RO Study
👤
Deagle
Deagle
26-10-2015
Limba română
a fost răspuns
Un cuvint cu diftongul au?
Răspuns :
Alekz
Alekz
26-10-2015
Cautau
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
Alexutugeorge
Alexutugeorge
26-10-2015
Man-cau Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Rezolvaţi Ecuatiile Următoare, Unde X E Z: A)x: (-5) = 4; B)x: (-3) = 5; E) X:(-8) = -5; F)x: (-7) = 4; C)x: (-7) = 2; G) X: (4) = -9; D) X : (4) = 7; H) X:
Indică Prin Ce Parte De Vorbire Se Exprimă Circumstanțialele De Loc Din Enunturile Date • Alina A Venit La Noi. Am Alergat Până La Dumnealor. Am Stat La Aceştia
Scrieți Expresii Frumoase Care Să Conțină Substantivul Carte Apoi Alcătuiește Propoziții Cu Două Dintre EleVa Rog Repede!
5.Cercul De Centru O Are Raza OM-8 Cm, Cercul De Cenin are Raza O'N - 2 Cm, Unde Dreapta MN Este Tangentă La Cele Douk cercuri, Iar Punctele M Si N Sunt Punctel
Make Questions With These Word
Bună Ziua. Va Rog Frumos, Exercițiul 14. Mulțumesc.
O Propoziție Cu Cuvântul "căprioară"
Cine Ma Poate Ajuta Si Pe Mine Va Rog? Redactați Un Eseu Despre Florile De Camera.Urgent!!!
Maria Desenat Prăjituri Pe Cartonașul De Diferite Forme Geometrice Scrie În Spațiul Dat Numele Formei Geometrice A Cartonașul Pe Care Maria A Desenat Un Tort Ca
- 33. Punctele O, A, B, C, D Aparțin Dreptei D (fig. 45). Se Ştie Că OA = 1,4 Cm, OB = 3 Cm, OC = 4,7 Cm, OD = 6,8 Cm. 0 A B С D D Fig. 45E URGENT!!!!!