RO Study
👤
Kovacsigfss
Kovacsigfss
25-10-2015
Limba română
a fost răspuns
caracteristicile simbolismului plumb
Răspuns :
Amorariu63
Amorariu63
25-10-2015
element metalic chimic ,moale si greu , maleabil, de culoare cenusiu- albastruie,
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Completează Următoarele Fraze, Transcrise În Caiet, Cu Propoziții Completive Indirectepotrivite. A. Au Decis Să Ofere Un Premiu. B. Mă Voi Adresa. C Toate Gr
Fie Triunghiul ABC. Calculați Masura Unghiului BCA, Daca Masura Unghiului ABC Este Egal Cu 58grade Si Masura Unghiului DAB Este Egal Cu 140 Grade Ajutatima Varo
In Paralepipedul Dreptunghic ABCDEFGH , AB=AE=6cm Și BC=8cm. Calculați : A) Distanta De La Centrul Fetei BCGF La Diagonala AG. B) Tangenta Unghiului Format De D
Îmi Poate Scrie Cineva Un Rezumat Din Cartea Lalani Și Marea Îndepărtată?? Nu Descrierea De Pe Spate Vă Rog.
Completează Enunțurile Date Cu Părțile De Propoziție Sugerate De Întrebările Dintre Paranteze. . (cine?) Ține Harta În Mână. Victor Și Tic. (ce Fac?) În Capătul
La B Vă Rog B) Care Este Forma Actuală A Cuvintelor/grupurilor De Cuvinte:Să Nu Mai Revie, Mărsileam, Îbalt ? Verifică În DEX.
Urgenttt!! Va Rog Frumoss Exercitiul 2
URGENT!! Asemanari Si Deosebiri Intre Respiratia Ursului Si A Pestelui AM NEVOIE URGENT VA ROG OFER 50 PUNCTE
Colorează Cu Albastru Casetele Ce Conțin Cuvinte Cu Sens Opus Și Cu Galben Casetele Ce Conțin Cuvinte Cu Sens Asemănător. Colibă,căsuță,tânăr, Bătrân,împreună,s
P 15. Fie Funcția F:R-R, F(x) = (1-m)x+n-2a) Aflaţi M Și N Dacă Punctele A(0; 4) Și B(1:2) Aparțin Graficului Funcției. B) Determinați Tangenta Unghiului Formal