RO Study
👤
Ioju
Ioju
25-10-2015
Istorie
a fost răspuns
In ce secol este anul1234
Răspuns :
Madalyn
Madalyn
25-10-2015
In secolul 13 este anul 1234
Answer Link
Trollolo
Trollolo
25-10-2015
secolul xlll
...............
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati Numerele Reale m, Pentru Care Punctul Am(2m-1,m La Puterea 2) Se Afla Pe Dreapta D:x-y+1=0
Va Rog Frumos Ajutatima cu O Compunere cu Titlul In Cursul Saptamani
Aratati Ca Numarul N=1+3+5+7+...+999 Este Patratul Unui Nr Natural. Macar Suma Lui Gauss Ca In Rest Stiu.
Analiza-ti Verbele eu Am Mancat Mere. Am Mancat Mereeu Vreausinu Erau Proaspeteprimul Raspuns Fa Fi Marcat
2.Numarul Patratelor Perfecte De Forma Ab Este Egal Cu:A.4 B.6 C.7 D.54.Daca 1+3+5+7+9+11+13+15=c La 3,atunci X Este Egal Cu:A.3 B.5 C.4 D.8AJUTORRRRRRRRR!
Ajutatima La Problema Va Rog!Masa Pamintului 6x10la Puterea 24 Iar Masa Lumii Este De 7,4x10la Puterea 22 .Care Este Cea Mai Mare Masa ?De Cite Ori Este Mai Mar
Acum Am Studiat Miorita Versiunea Innregistrate De V.Alecsandri.Ce Inseamna Gindire Mioritica?
Determinati Toate Numerele Naturale Nenule Care ;a) impartite La 4 Dau Catul Egal Cu Restulb) Impartite La 5 Dau Catul De 2 Ori Mai Mare Decat Restul
Care Este Altitudinea Maximă A Munților Cordilieri..? Ajutațim-ă Vă Rog..!
Alcatuiti Enunturi In Care Sa Folositi Perechile Antonimice : Imbunatatire - Deterioare .........similar - Diferit .......... Ascendent - Descendent ..........