RO Study
👤
MarinaAvram
MarinaAvram
25-10-2015
Fizică
a fost răspuns
problema 2 va rog !!!
Răspuns :
Vatafuboss
Vatafuboss
25-10-2015
turul V este mai lung deoarece turul L este mai mic furnica de pe turl V parcurge mai mult decat furnica de pe turul L
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
B)x•a+3•b•x=54 Este Tot Din Aceea Problema
Dovedește Că Te Pricepi La Sensurile Cuvintelor Și Alcătuiește Enunțuri Cu Sensul Propriu Și Cu Sensul Figurat Al Următoarelor Îmbinari De Cuvinte : A Scoate De
Ajutor!!!!!!!!Va Rog
Selecteaza Din Textul Hronicul Si Cantecul Varstelor Cate Un Substantiv Care Sa Fie In Cazul:nominativ,acuzativ Si Genitiv
La Fabricarea A 500 Kg De Acid M-nitrobenzoic Se Utilizeaza 1050 Kg Amestec Nitrant Ce Contine 30 % Hno3, 60% H2so4, 10% H2o.Stiind Ca Randamentul Reactiei Este
Sunt Un Trib Sunt 178 De Oameni Preistorici Femei Bărbați Și Copii Știind Că 105 Nu Sunt Copii Iar 134 Nu Sunt Bărbați Afla Cate Femei Și Bărbați Și Câți Copii
Care Sunt Personajele Din ,,Toate Pânzele Sus!" . Sa Fie Clasate Pe : Principate, Secundare, Pozitive, Negative. Dau Coroana.
Povestiți-mi Va Rog ,,Moartea Lui Gelu'' Am Mare Nevoie.
Intr-un Vas Se Afla 20 De Litri De Solutie De Apa Cu Sare Cu Concentratia De 10%. Dupa Ce A Fiert Un Timp, S-au Evaporat 5 Litri De Apa . Care Este Concentrati
Va Rog Este Urgent!!!!!!!!!!