RO Study
👤
Dhdh
Dhdh
25-10-2015
Matematică
a fost răspuns
y=nr real nenul si 3 pe y = x pe 4 , atunci x×y=?
Răspuns :
Mihaelap
Mihaelap
25-10-2015
3/y = x/4
x * y = 3 * 4
xy = 12
Answer Link
Vidiayulia
Vidiayulia
25-10-2015
3x4=YX=12...coroana?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieți O Expresie Condițională Prin Care Se Poate Stabili Dacă Valorile Variabilelor A, B Și C - De Tip Double, Pot Forma O Progresie Aritmetică. Dar Geometric
Omul Nu Simte Razele Ultraviolete Deoarece:a) Nu Are Celule Care Să Reacţioneze La Acestea B) Razele Ultraviolete Nu Au Energie Suficientă Pentru A Fi Simţite D
Daca 8 Muncitori Termina O Lucrare In 20 De Zile , 5 Muncitori Termina Aceeasi Lucrare In .... Va Rog
Ex 21. Va Rog Frumos Sa Analizati Corect Locutiunea Verbala
De Tradus In Romana, Repede, Nu De Pe Translate
Buna.Am Dat Acum Cateva Zile Examenul La Matematica Si La Sub III Exercitiul 1 A.Am Scris Direct 180-150=30 De Grade.Ma Puncteaza ? Iar La Exercitiul 2 Am Scris
La Spitalul De Urgenţă Este Adus Un Bolnav Care Va Fi Supus Unei Intervenţii Chirurgicale. Acesta Are Nevoie De Transfuzie Cu O Cantitate Mică De Sânge. Analiza
Arata Ca Numarul A= 2(la Puterea 2n+1) X 3(la Puterea 2n+3) - 4(la Puterea N) X 9(la Puterea N+1) , N Apartine N*, Este Divizibil Cu 270 Dau Coroana
Subiectul Nr 1 In Fişierul Text ATESTAT.IN Se Găsesc, Pe O Singură Linie, Separate Prin Câte Un Spaţiu, Mai Multe Numere Naturale De Cel Mult 9 Cifre Fiecare. S
Este Corect 3075:41=0,075