RO Study
👤
Anonim
Anonim
25-10-2015
Matematică
a fost răspuns
(4+3)totu la a3a-(4-3)totu la a10cea
Răspuns :
Mister7
Mister7
25-10-2015
[tex] (4+3)^{3} -(4-3)^{10} [/tex]
[tex]= 7^{3} -1^{10}[/tex]
[tex]=343-1[/tex]
[tex]=342[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Carti A Scris Ion Creanga?
Desenati Un Paralelogram Care Sa Aiba Un Dintre Laturi De 5cm, Iar Cealalta Latura Sa Fie Cu 2cm Mai Putin. Calculati Perimetrul Paralekogramului.URGENT
Tudor Are O Cutie Cu 20 De Bomboane .El Da Fiecarui Prieten Cate 3 Bomboane Si Isi Pastreaza 2 Bomboane .Cate Bomboane Ofera Prietenilor ? cu Plan De Rezolvare
Intr-o Clasa Sunt 8 Elevi Fruntasi La Invatatura, Ceea Ce Reprezinta 1/3 Din Elevii Clasei. Cati Elevi Sunt In Acea Clasa?
Intr-o Clasa Sunt 8 Elevi Fruntasi La Invatatura, Ceea Ce Reprezinta 1/3 Din Elevii Clasei. Cati Elevi Sunt In Acea Clasa?
Ce Fructe Sau Legume Au Vitamina C ?
Pardoseala Unei Camere Se Acopera Cu Placute Patrate De Gresie , Avand Latura De 1 Dm.Suprafata Pardoselei masoara 1200dm patrati. Daca Placile Se Vand In Cutii
Aflati Numarul Necunoscut Din Urmatoarele Expresii Matematice:[(e:8+5609):2-111]:10=400
Buna . Varog Frumos Sa Ma Ajutati Si Pe Mine La Un Exerciutiu Eu Nu-l Inteleg .. Alcatuiti Propozitii Simple , In Care Vrebul Este La Numarul Singular , Apoi Tr
Cine Vede Aceasta Intrebare Ajutatima Va Rog Comentati Poiezia Aceasta Va Rog?Mi-e Dor De Tine, Mamă Când Eşti Departe Mamă,La Tine Mă Gândesc.Mi-e Dor De Tine,