RO Study
👤
Anne03
Anne03
24-10-2015
Matematică
a fost răspuns
buna !!
ce numar este acesta : XXIV
Multumesc
Răspuns :
Dariutzzzza1
Dariutzzzza1
24-10-2015
XXIV=24
Sper ca te-am ajutat~
Answer Link
Andreivasile571
Andreivasile571
24-10-2015
24
/Sper ca am ajutat :)/
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Noteaza In Tabel Si Exprima-ti Parerea Despre Mesajul Transmis De Strofa Urmatoare,incepand Cu Oricare Sintre Structurile:M-a Impresionat...Mi-am Amintit De....
Ce Concentratie Procentuala Are O Solutie Saturata (c.n) Obtinuta Prin Dizolvarea Acetilenei In Apa? Raspuns : 0,11. Cum Ajung La Acest Raspuns?
Arile Matematici Mi Le Spuneti??
VA ROG AJUTATI-MA!Aranjati Cuvintele Pe Coloane:cuvinte derivatecuvinte compusecuvinte conversiune Si Scoateti Trei Figuri De Stil Diferite:
Spuneti-mi Si Mie Zece Formule Prescurtate...pt Calculare :)
Explica Sensul Expresiilor Urmatoare: Sa Faca Din Tantar Armasar -si Va Intoarce Dunarea Cursul Indarapt Editura "Delfin". Jurnak De Vacanta Clasa A V
1 . Formuleaza O Propozitie In Care Cuvantul Frumos Sa Aiba Valoare Morofologica De Substantiv2 . Indica Forma De Singular Si O Alta Forma De Plural A Substanti
Ce Concentratie Procentuala Are O Solutie Saturata (c.n) Obtinuta Prin Dizolvarea Acetilenei In Apa? Raspuns : 0,11. Cum Ajung La Acest Raspuns?
Sa Se Rezolve In Multimea Numerelor Intregi Inecuatia X^2-5x+5mai Mic Sau Egal Ca 1
Explica Folosirea Cratimei In Structura "'s-o Rascoale'',din Textul De Mai Jos:.................................................................................