RO Study
👤
RoxanaRoman
RoxanaRoman
24-10-2015
Matematică
a fost răspuns
efectuati: (-3/4) + (-4/21):(8/42)
Răspuns :
Renatemambouko
Renatemambouko
24-10-2015
(-3/4) + (-4/21):(8/42) =
=(-3/4) + (-4/21) ×(42/8) =
=(-3/4) + (-4×42/21×8) =
=(-3/4) -1=
=(-3-4)/4=-7/4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Din edutest Cl.4-a .citeste Cu Atentie Textul: Fulgii Cadeau Tot Mai Mari Si Mai Maripina Au Ajuns Cat Niste Gaini Albe ; Au Sarit Deodata Intr-o Parte,sania C
Caracterizarea Celor Trei Dame Din D-ul Goe De Ile.Caragiale
Un Triunghi ABC Are BC=4 Cm, AB=0,03 M, AC=30 Mm; Calculati Perimetrul Lui Si Desenati-l
TRADUCETI ACEST TEXT IN ROMANA:-UN FILM DE SCIENCE-FICTION PASSE AU REX.IL EST GENIAL-D'OU SAIS -TU QU'IL EST GENIAL?-C'ETAIT UNE SERIE .JE LA CONNAIS-MOI ,JE N
Va Rog Frumos Am Nevoie Sa Imi Spuneti Ideiile Princilale Din Harp Alb De Ion Creanga ,..... Vo Rog Fara Copiet De Pe Internet...... Marchez Cel Mai Bun!!!!!!!!
Imi CREATI Si Mie O Legenda ???Please!!!!
Care Este Cel Mai Mare Numar De 8 Cifre De Forma "abcdefgh", Care Are In Componenta Sa Doar Cifrele 1, 2, 3 Si 4 Si Care Respecta Regula: Cifra 1 Se Gaseste L
Propozitii In Care Locutiunea Adjectivala Batator La Ochi Sa Indeplineasca Functia Sintactica De : a. Atribut Adjectival b. Nume Predicativ
O Emisiune Tv Incepe La Ora 20 Si 15 Minute Si Dureaza 45 De Minute . Emisiunea Se Termina La Ora ...?
Ipotenuza BC A Triunghiului ABC Avand Masura Unghiului ACB=30*, AA' PERPENDICULAR PE BC. Masura unghiuluiBAA' =45*. Calculati Perimetrul Si Aria Triunghiului