RO Study
👤
Stefanmacovei
Stefanmacovei
24-10-2015
Limba română
a fost răspuns
derivat pt.cuvantul vale
Răspuns :
Refreshkiller
Refreshkiller
24-10-2015
valisoara asta e prima care mi-a venit in minte
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Următoarele Fraţii Zecimale Ca O Diferenţă Între Un Număr Natural Şi Un Număr Zecimal Subunitar: 2,3; 4,1; 2
Descrie Cel Mai Potrivit Sol Pentru Fiecare Dintre Plantele Enumerate:Vata-de-vie,Cires,Cartofi,Grau.
Perimetrul Unui Dreptunghi Este 20 M. Stiind Ca Lățimea Este Mai Mica Decat Lungimea Cu 2 M, Sa Se Afle Lungimea Si Latimea Dreptunghiului.
Scrie Cel Putin Trei Feluri De Conserve Si Noteaza Pentru Fiecare Materia Prima Folosita
Ce Inseamana Indulgenta Si Pirostrie
În ΔABC Dreptunghic În B, BD-bisectoarea, ∡ ABC, D∈AC, AM⊥BD, M∈BC a) Demonstrați Că BD-mediatoarea [AM] b)Demonstrați Că ΔABM -isoscel
Folosind Cifrele 1, 3 Si 5 O Singura Data, Scrieti Toate Numerele Cu Partea Intreaga 5, Apoi Ordonati-le Crescator.
Cine Imi Face Si Mie Ex 1,2 Primeste Coronita + Multumesc ; Va Rog ! E Mega Urgewenttt !!!! :(((
Alin Are 10 Baloane Albastre, Iar Sora Sa Are De 10 Ori Mai Putine. Mama Ii Mai Da Fetitei De 8 Ori Mai Multe Baloane Albastre Decat A Avut. Cate Baloane Albast
Determinati Numarul Natural N Stiind Ca Urmatoarele Propozitii Sunt Adevarate1001 Supra 7777 = 13 Supra N