RO Study
👤
Cris37
Cris37
24-10-2015
Matematică
a fost răspuns
cum scriu 4 cincimi dintr-un numar ??
Răspuns :
Ioanapetrariu
Ioanapetrariu
24-10-2015
4 supra 5 din acel numar
Answer Link
Mai2001
Mai2001
24-10-2015
4/5*x ; x- acel numar
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Doua Nr Este De 4 Ori Mai Mare Decât Diferenta Lor, Adică Cu 42. Care Sunt Numerele?
Grădinița De Flori A Bunicuței Este În Formă De Pătrat Având Latura Egală Cu 12 M. În Fiecare Primăvară O Împarte În Patru Parcele Egale În Formă De Pătrat, Pen
Dupa Ce A Cheltuit 28.2% Din Banii De Concediu S-a Achizitionat O Excursie Cu 0.75 Din Ce A Mai Ramas,iar Redtul De 4615 Euro S Au Investit In Produse Personale
FIE Funcția F:R-R,f(x)=5x+3 a) Reprezentanții Grafic Funcția Într-un Sistem De Axe De Coordonate Pot b) Aflați Numărul Real A Astfel Învăț Punctul M(a;-2) Sa A
Ajutați-mă Vă Rog La Problema De Mai Jos. O Am Temă Pe Maine. Perimetrul Unui Triunghi Cu Toate Laturile Egale Este Cu 42 Cm Mai Mare Decat Una Dintre Laturi.
CARE SUNT ELEMENTELE COMPONENTE ALE SISTEMULUI SOLAR?
Realizeaza O Compunere Narativa 150-300 Cuvinte In Care Sa Povestesti O Intamplare Petrecuta In Weekend La Joaca.
Completează Ghicitorile Cu Cuvinte Rimate Și Scrise În Paranteza Despre Cine Este Vorba.1.Are Coada RoșioaraUmbla Noaptea Pe........Prin Cotețe,prin VeciniCa Sa
Va Rog Frumos Să Mă Ajutați Cu Exercițiul 2! Repede! Mulțumesc! ❤️
Semnificația Iubirii Din Poezia Sara Pe Deal De Mihai Eminescu