RO Study
👤
RazvyLoL2002
RazvyLoL2002
24-10-2015
Matematică
a fost răspuns
cum rezolv:
x:20=x:25+3
Răspuns :
Amalia01
Amalia01
24-10-2015
x:20=x:25+3
x:20=x:28
x=28x20
x=560
560:20=x:25+3
Sper c-am fost de folos!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Folosind O Singura Data Cifrele 8,0,4 Si 5 Scrieti Nr. Care Se Pot Forma
AJUTOR!!!!!!!!Am De Facut Pt. Maine O Compunere S.F. Si Nu Am Nici O Ideeee!Va Rog Ajutatimaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa Se Afle Unghiurile A;B;C Ale Unui Triunghi Stiind ca masura Unchiului A Reprezinta din Masura Unghiunui B Iar Masura Unghiului C Este Cu 50 De grade mai Mar
Care Este Formula De Calcul A Semiperimetrului Unui Dreptunghi??
Daca Paralelogramul Abcd , Ab = 16 Cm , Ad = 12 Cm Iar Cosinusul Unghiului A = 3 Supra 4 Atunci Aria Este Egala Cu ....?
Buna ...am Mare Nevoie De Ajutor La O Problema La Mate De Clasa A9a ...va Rog Mult Sa Ma Ajutati Problema Face Parte Din Capitolul : Rezolvara Triunghiurilor
Imi Scrie Si Mine Cineva Ceva Despre Pisica Cateva RANDURI DESPRE EA IN ENGLEZA PLZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sallz. Vreau Si Eu Pls Un Rezumat Despre Sistemul Postal Roman in Care Sa Precizati Cine A Inventat-o, Rolul Ei Si Chestii Generale. Compunerea Trebuie Sa Fie C
Comentati Afirmatia ``O Carte Este Un Dar, Pe Care Il Poți Deschide Iar Și Iar.``
Suma A Doua Numere Este 80.Primul Nr Este Suma Dintre Jumatatea Sa Si Cel De-al Doilea Nr.Afla Numerele.