RO Study
👤
Anonim
Anonim
24-10-2015
Engleza
a fost răspuns
Ajutati-ma la ex 5 !!!!!!!!!!
Răspuns :
SunAndMoon01
SunAndMoon01
25-10-2015
1. The script isn't (is not) filmed in the correct order of events. 2. The costumes are not (aren't) designed by the producer. 3. The idea for a movie isn't (is not) developed by the producer.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cautati Greseala!Peisajul Geografic Al Europei Centrale Este Foarte Variat;astfel,relieful Cuprinde Toate Cele Trei Trepte Majore:campii,podisuri Si Munti.Munti
Va Rog O Poezie Despre Ciuperci
A8b:8=cd3 Sa Se Afle Valorile Lui A, B, C Si D
Scrieți O Compunere Intalnire Cu Un Personaj Din Basme (intr-un Vis)de 20-25 Rânduri. Personajul Sa Fie Unul Dintre Ele :Bambi ,Cenusareasa ,Alba Ca Zăpada, M
Daca Un Elev Ar Cumpara 11 Caiete Nu I-ar Ajunge 2 Lei 14 Bani, Iar Daca Ar Cumpara 7 Caiete I-ar Ramane 2 Lei 14 Bani.Ce Suma Avea Elevul?VA ROG MULT SI OPERAT
Un Dreptunghi Are Diagonala De13cm Si Una Dintre Laturi De5 Cm.Sa Se Afle Perimetrul Dreptunghiului.
Un Patinoar In Forma De Patrat Cu Suprafata 216m Este Imprejmuit Cu Gard De Sarma .Determinati Lungimea Gardului De Sarma,rotunjit La A 2 Zecimala
Îmi Zice Si Mie Cineva O Propozitie Cu Cuvantul Mia?
Buna ,am Nevoie De Niste Ideii Am O Compunere Cu Titlul "O Iarna Ca In Povesti "Multumesc :*
Sa Se Afle 2 Numere Naturale Care Au Diferenta 242 ,daca Cel Mai Mare Impartit La Cel Mai Mic Da Catul 122 Si Restul 0