RO Study
👤
ZOTHA
ZOTHA
24-10-2015
Matematică
a fost răspuns
(+41) + (+92). Ma ajutati va rog?
Răspuns :
Аноним
Аноним
24-10-2015
(+41)+(+92)=41+92=133
Answer Link
Ioanaalina
Ioanaalina
24-10-2015
(+41) + (+92) = 41 + 92
= 133
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Doua Numere Este Mai Mare De 3 Ori Decat Diferenta Lor. Sa Se Afle Cele Doua Numere Stiind Ca Suma Lor Adunata Cu Diferenta Lor Este Egala Cu 400
Se Da Suma:32a+24a+43a=99a. Care Raspuns Este Adevarat?a) A Nu Poate Fi 0;b) A Este Cel Putin Zero Si Cel Mult 5; C) A Ia O Singura Valoare; D) A E Doar 5.
Salariul unui Muncitor Se Mărește Cu 20%.Dupa o Anumita Perioadă De Timp Salariul Muncitorului Se Mărește cu 30% Din Noul Salariu.Daca ultimul Salariu Al Munci
Cum Se Desparte Cuvantul Luase
Dați-mi O Traducere În Română bună Și Coerentă A Textului:Les Réalistes:Le Réaliste Est À L'aise Dans Un Environnement Simple Et Naturel...il Apprécie Les Activ
Ce Ritm Si Rima Au Poeziile : Lacul, Dorinta,luceafarul( M Eminescu) ; Izvorul Noptii, Eu Nu Strivesc Corola De Minuni A Lumii (lucian Blaga) ; Emotie De Toamna
Aflati: A)n Apartine N Pt Care 14 Supra N Apartine N b)n Apartine Z Pentru Care -10 Supra N Apartine N c)K Apartine N Pt Care 15 Supra 4-k
Cine Aude Primul Sunetele Unui Concert, Un Spectator Aflat In Sala De Spectacol La Distanta De 10 M Fata De Orchestra Sau Un Ascultator Radio Aflat La Distanta
Mihai Dispune De 320 De Lei Si Vrea Sa Cumpere Cati Mai Multi Euro.Cati Va Cumpara? CURS EURO-vanzare-4,45 Lei Si Cumparare-4,3
Am Nevoie De Ajutor La Semnificatia Versurilor:Dumnezeu Sa Ne FereascaDe Judecata Magareasca