RO Study
👤
Ionmereacre11
Ionmereacre11
30-07-2014
Engleza
a fost răspuns
de ce ati lasat loc la unele locuri?
Răspuns :
Maryo40
Maryo40
30-07-2014
Why have you left room in some places?
Answer Link
Danutzabella77
Danutzabella77
30-07-2014
Why have you left room in some places? Aceasta e traducerea:)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VA ROG SPUNE-TI REPEDE PROBLEMA ASTA DINU ARE CU 60DE ANI MAI PUTINI DECAT BUNICUL.PESTE 4 ANI,VRSTA LUI DINU VA FI DE 6 ORI MAI MICA DECAT A BUNICULUI.CATI ANI
Ex 2 Ajutați Repede Sunt Clasa A 3a Fără Întrebări Dau Coroana
Cel Mare Povestește Întâmplarea In Schița Vizita ... Este Un ... Venit In Vizita
Imi Puteti Trece De La Diateza Pasiva La Cea Activa In Engleza? 1. The Rules Of The Game Have Been Changed Without Us Being Announced. 2. She Will Have To Be Ta
Subliniază Verbele La Modul Indicativ Timpul Imperfect Din Seria De Mai Jos. Arătai Aveați Culegeau Cunoașteți Începui Întâlnea Luară Puteau Revervai Scri
Cum Se Numeste Triunghiul Care Are Unghiurile Cuprinse Între 0 Și 90 De Grade?
Cel Mai Mic Număr Natural Pentru Care [3×(x+19)]:3 Mai Mare Sau Egal Cu 31 Este.... Va Rog!!! Rapid!! Dau Coroana!!
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutați. Am Reușit Cât De Cât Sa L Descifrez Dar Nu Îmi Iese Corect. Dau Coroana!!
3copii Au Obtinut 25 Puncte La Mate.al Doilea A Obt Cu Un Pct Mai Mult Decat Primul Si Cu 2pct Mai Putin Decat Al Doilea.care Este Punctajul Fiecaruia?
Un Triunghi Echilateral ABC Are Perimetrul Egal Cu 12,6m.Lungimea Laturi AB Este Egala Cu ........m