RO Study
👤
Theodor111
Theodor111
23-10-2015
Limba română
a fost răspuns
a muri care este sinonimul
Răspuns :
Vdhebjg
Vdhebjg
23-10-2015
a muri - a deceda
sper ca te-am ajutat
Answer Link
Аноним
Аноним
23-10-2015
a muri-a deceda si....nu mai stiu:)
Bafta!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Pulover Costa 56 Lei. Prețul Saise Măsoară De 2 Ori. Determină Noul Preț Al Puloverului Va Rog Să Mă AjutațiDau Corona
Formati Cate Un Substantiv Și Un Adjectiv, Prin Derivare De La Cuvintele : Om , Rămân, Frate, Pădure, Câine, Pisică, Român. Vă Rog Frumos Să Știți Că Dau C
Descrie Procesul De Etnogeneza A Poporului Roman Unde? Cand ?cine? Cum? Ce?
Vă Rog Să Mă Ajutați La Acest Exercițiu! Indică Funcțiile Sintactice Ale Substantivelor De La Exercițiul 4 Provenite Din Alte Părți De Vorbire. A) Înalt, Inaltu
25-365= ............ .
VĂ ROG DAU COROANĂ!!!!!!!!!!!!!!
22 Află Diferența Dintre Suma Numerelor Pare Şi Suma Numerelor Impare: 2759; 4447; 2588; 3600; 574.
Imaginează-ți Că Ești Clopoțelul Prieten Cu Băiatul Care Întârzia. Notează, În Caiet, O Informație Despre Băiat, În Legătură Cu Fragmentul Citit, Adresată: frat
( 3. Incercuiește Cu Roșu Cifra Miilor, Cu Verde Cifra Zecilor De Mii Și Cu Albastru Cifra Sutelor De Mii Din Fiecare Număr: 42 687, 985 321, 159 367, 357 246,
Punctul Material Se Mişcă După Legea X=2+3t. Construiţi Graficul Coordonatei X(t). Aflați: A)viteza Punctului Materialb)coordonata Punctului Peste 3 Secunde De