RO Study
👤
Robivon
Robivon
23-10-2015
Matematică
a fost răspuns
partea intreaga -3,03
Răspuns :
Аноним
Аноним
23-10-2015
[tex][x]=k\Leftrightarrow k \leq x\ \textless \ k+1\ \ \forall\ x\in R;k\in Z[/tex]
[tex][-3,03]=-4 \\ Justificare: \\ -4 \leq -3,03\ \textless \ -4+1 \\ -4 \leq -3,03\ \textless \ -3 \\ Raspuns:\ [-3,03]=-4[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Imi Poate Explica Complementul? Adica Am Auzit Ca Exista Complement Indirect,direct,de Mod,de Timp Si De Loc. Explicati-mi Va Rog Fiecare Ce Este, Ce Intre
4 Intyregi Si 1 Supra 8 Kg=??????g
Cum Rezolv Asta :? |x-1|+|x-2|=0 Unde " |" este Modul
O Prop. In Care Cuvantul ''glas'' Sa Fie Complement De Agent.HELP!
Pardoseala Unei Sali Este De Forma Unui Patrat Cu Latura De 30 Cm. Aceasta Se Acooera Cu Dale De Forma Unui Dreptunghi cu Lungimea De 9 Cm Si Latimea Cu 4 Cm M
Cum Se Analizeaza Gramatical Cuvantul Incepe Raspuns URGENT
As Dori O Compunere Despre Cea Mai Frumoasa Cate . Nu Am Gasit Nicaieri . Va Multumesc .
Daca Suma A Doua Numere Este 56, Iar Unul Este De 3 Ori Mai Mare Decat Celalalt, Aflati Numerele.
Am Si Eu O Ecuatie Va Rog Ajutatima :deschidem Paranteza Dreapta 265-(50/25+2)*65 Anchidem Paranteza Dreapta *2-(100/25+5)= Va Rog Mult Clasa A 5a Am Trecut
Va Rog...Care Din Cuvintele De Mai In Jos Sunt In Genitiv:al Calului,la Poala,alului,urechi, o Zeama ,de Tusa.Din PoeziaStrajerul De Agarbiceanu