RO Study
👤
IonutRobert37
IonutRobert37
23-10-2015
Matematică
a fost răspuns
-4 supra 9:(2supra3:8supra81)
Răspuns :
Alitta
Alitta
23-10-2015
[tex]-\frac{4}{9}:(\frac{\not2^1}{\not3_1}\cdot\frac{\not{81}^{27}}{\not8_4})=-\frac{4}{9}\cdot\frac{4}{27}=-\frac{16}{243}[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Tetraedru Regulat Are Distanta De La Un Varf La Fata Opusa 3√6. Aflati Aria Laterala Si Volumul Piramidei . Ajutor Cum Sa Fac . Nu Cer Mul , As Vrea Doar Rez
Imi Puteti Spune Cel De-al Doilea Mod La Problema: Intr-o Curte Sunt 35 De Gaini Si Rate. Nr. Gainilor Este De 4 Ori Mai Mare Decat Nr. Ratelor. Aflati Nr. Gai
Dati-mi Exemple De:propozitii Subiective Care Sa Fie RELUATE De Pronume Demonstrativ Sau Nehotarat.
Incalzind O Foaie Dreptunghiulara Din Aluminiu,care Din Dimensiunile Ei Cresc Mai Mult?Aria Suprafetei Se Modifica?
Redacteaza Un Articol De Ziar De 10-15 Randuri In Care Sa Prezinti Un Film De Animatie Care Te-a Impresionat Prin Mesajul Care L-a Trimis
Patru Bilete De Teatru Costa 188 Lei. Cate Bilete De 45 Lei Si Cate De 53 Lei S-au Cumparat Cu Aceasta Suma?
Imi Poate Explica Cineva Cum Sta Treaba Cu Functiile ?? Nu Le-am Inteles Deloc !
A La Patrat + B La Patrat = Cu C La Patrat. Care E Teorema?
Intr-o Livada S-au Plantat 172 De Pomi Fructiferi;meri,perisi Pruni. Daca S-ar Mai Planta 3 Pruni, Atunci Numarul Merilor Ar Fi De Doua Ori Mai Mare Decat Numar
Clasa 2 Help.Scrie Cate Trei Cuvinte Care Sa Aiba Grupurile "ge","gi","ghe",respectiv "ghi",la Inceput,la Mijloc Si La Sfarsit.