RO Study
👤
Iooo1
Iooo1
23-10-2015
Limba română
a fost răspuns
verbul a regiza la toate modurile verbelor
Răspuns :
MonsterHigh
MonsterHigh
23-10-2015
a regizat,regizeaza,va regiza,am regizat,regizez,voi regiza,ai regizat,regizezi,am regizat,regizam,vom regiza,ati regizat,regizati,veti regiza
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Dintre Numerele M^n Si N^m Este Mai Mare Daca M Si N Sunt Nr Nat, N Mai Mic Decat M ?
1)numarul Care Impartit La 9 Da Catul 64 Si Restul 4 2) Cel Mai Mare Numarcare Impartit La 16 Da Catul 12am Nevoie De Ajutor Va Rog
Calculează În Mulțimea R[tex] {x}^{2} - 2 = \frac{6}{5} [/tex]
Soclul Unei Statui Este Format Dintr-un Paralelipiped Dreptunghic Cu Dimensiunile Bazei Egale Cu 40 Cm Si 30 Cm Si Inaltimea Egala Cu 10 Cm Si Un Cub Cu Muchia
Un Automobil Aflat In Miscare Rectilinie,isi Mareste Viteza De La V0=18km/h Pana La V=36km/h In Intervalul De Timp T=10s.Acceleratie Medie A Automobilului In Cu
Enumerați Elementele Multimilor: F={x€Z|13/x+2€N} G={x€Z|2x-3/x+5€Z} H={x€N|x²+x=2×(1+2+3+...+2021}
AM222 Cum Se Rezolvă Exercițiul?
Completează "harta" Textului Citit:TitlulAutorulLocul IntamplariiPersonajeleExpresii Frumoase Din TextScrie Un Posibil Final
Comenteaza Citatul "in Viata, Lucrurile Se Fac Usor, Doar Ideea Gresita Ca Ar Fi Greu Ne Opreste Sa Fim Extraordinari."
Aflati Numerele Naturale De Forma 5x3y Cu Bara Deasupra Divizibile Cu 2 Si Cu 3