RO Study
👤
Conan
Conan
22-10-2015
Engleza
a fost răspuns
Scrieti 7 propoziti la trecut in engleza
Răspuns :
RedRum9361
RedRum9361
23-10-2015
I ran away
He ate all of it
My father drove us to the supermarket
I played tennis in highschool
I jumped off the ladder
My friend didn't come to school
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Stie Cineva Un Sinonim Pentru Expresia "putin La Simtire" ?
Am Nevoie De O Problema La Matematica Trebuie Sa Scriu Media Aritmetica Si Media Geometrica A Urmatoarelor Doua: A=√3-√2 Si B=√3+√2E Urgent.
Dimensiunile Unui Dreptunghi Sunt Egale Cu 5,6 Dm Si 3,4 Dm.Perimetrul Unui Patret Reprezinta 80% Din Perimetrul Dreptunghiului.Calculati Latrura Patratului.
URGENT!!!!!Vreau Si Eu Niste Cuvinte Frumoase Pentru Doamna Educatoare.Vreau Sa Ii Trimit O Fotografie Si Pe Spate Sa Ii Scriu Niste Cuvinte Frumoase.Multumesc
Jucandu Se Cu Cifrele Rares Imparte 18 In Doua Parti Egale Dar In Fiecare Parte Nu Obtine 9 Ci 10 .cum Este Posibil
Rie In Caietul Un Text 8-10 Propozitii Simple ,cu Titlul ,,in Livada Va Rog Sa Mă Ajutati !!
Care Este Mesajul Transmis De Textul Spicul De Grau Si Pleava.? Va Rog Urgent!,,,,,,,,,
10 Propozitii Cu Must Si Mustn't
1)alcatuiti Doua Propoziti In Care Verbul A Fi ,la Modul Indicativ , Timpul Prezent ,persoana 1 Plural. Sa Fie Pe Rand verb Predicativ Si Verb Copulativ2)alcatu
Am Nevoie De 50 Exemple De Ecuaţii Rezolvate , Vă Rog Muuultt. Am Făcut În Jur De 20 , Nu Mai Am Idei .