RO Study
👤
Ana2262
Ana2262
22-10-2015
Limba română
a fost răspuns
Ce conține o operă epică?
Răspuns :
Lol91
Lol91
22-10-2015
sentimete exprimate indirect,personaje,actiune,figuri de stil,imagini artistice
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Câți Ani A Trăit Mihai Eminescu
Suma A Trei Nr .este. 3996.Primul Este Cu 36 Mai Mic Decat Al Doilea ,iar Al Treilea Este Egal Cu Suma Primelor Doua. Care Sunt Cele Trei Nr? Va Rog Prin Metoda
Am Nevoie De Raspuns Urgent !!!! Dau 14 Puncte !!Suma A Trei Numere Este 123.Primele Doua Sunt Direct Proportionale Cu Numerele; 0,(1);0,(3) .Ultimele Doua Sunt
Ce Este Adjectivul? Imi Puteti Spune Si Mie Ce Inseamna?
Alcătuieşte Două Enunţuri În Care Cuvîntul A Cînta Să Aibă Sensuri Diferite. A Cinta (cu Voce) a Cinta(la Instrument)
Alcatuiti Enunturi In Care Cuvintele Urmatoare Sa Aiba Sensuri Diferite De Cele Din Text: Va Intristati Cand Omul E Necajit.
Scrie, În Opt Enunţuri, Un Text Coerent La Tema: Numai Adevăraţii Prieteni Îţi Spun cînd Faţa Ta Este Murdară. Respectă Condiţiile: - Descrie Unul Din Prietenii
Vreau Și Eu Un Exrmplu De Text Nonliterar! E Urgent!
Intr-o Gradina Sunt 100 De Trandafiri Si 700 De Garoafe. Peste Cate Zile Vom Avea Un Numar Egal De Garoafe Si De Trandafiri,daca In Fiecare Zi Se Culeg125 De Ga
Ajutor Ajutatima aflati Numerele X Si Y Stiind Ca Sunt Direct Porportionate Cu 5 Si 2 Si Ca Media Lor Aritmetica Este 29,4