RO Study
👤
Anonim
Anonim
22-10-2015
Informatică
a fost răspuns
Care sunt caracteristicile monitorului??
Răspuns :
FCraft
FCraft
23-10-2015
este un component de iesire luminos
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
SUMA A DOUA NR ESTE CEL MAI MARE NR FORMAT DIN 3 CIFRE,IAR DIFERENTA LOR ESTE CEL MAI MARE NR FORMAT DINTR-O SINGURA CIFRA. CARE SUNT CELE DOUA CIFRE?
Fie M Si N Puncte Situate De O Parte Si De Alta A Segmentului [AB]. Se stie Ca [MA]≡[MB] Si [NA]≡[NB]. Aratati Ca MN Este Mediatoare Sgmentului [AB] . (Vreau Re
Salut! Stiti,sunt Fascinata De Povestile Stiintifice,gen Crearea Lumii,Univers,etc. Si Ma Intrebam Daca Im Puteti Spune Alte Povesti Asemanatoare,sau Lucruri In
Cum Pot Demonstra Ca 2 Drepte Sunt Paralele?:)
Am De Facut Rezumatul La Un Capitol Din Vrajitorul Din Oz.Si Nu Mai Pot Sa Imi Amintesc Care Intamplare Din Ce Capitol Este! AJUTATIMA!!!
Propozitia Interogativa Introdusa De Toate Elementele Regente Posibile
Fie M Si N Puncte Situate De O Parte Si De Alta A Segmentului [AB]. Se stie Ca [MA]≡[MB] Si [NA]≡[NB]. Aratati Ca MN Este Mediatoare Sgmentului [AB] . (Vreau Re
Triunghiul ABC Cu M(<BAC)=90 De Grade Si AB=2. Din Puctul A Se Construieste Inaltimea AD, D Apartine(BC) . Se Stie Ca M(<DAC)=2*m(<BAD). Determinati M(
Am Nevoie Urgent La Limba Si Literatura Romina De Un Dialog Intre 2 Peroane Ca Discutia Lor Sa Fie Despre Un Film.Va Rog Frumos Ajutatztimaaa!!!De 10 Replici Am
Vreau Si Eu Raspunsul La Urmatoarea Problema De Matematica :Sa Se Afle Ultima Cifra A Numarului :S=1+1x2+1x2x3+1x2x3x4+........ + 1x2x3x4x5x6x7x....x2008Multume