RO Study
👤
Mirunea49
Mirunea49
22-10-2015
Limba română
a fost răspuns
Scrie o propozitie despite mancare
Răspuns :
Mi6a1
Mi6a1
22-10-2015
Singura diferenţă dintre noi doi este faptul ca eu nu ma gândesc pe tot parcursul zilei doar la mâncare.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna!Am Si Eu Nevoie,va Rog, De Doua Personalitati Feminine Care Au Condus Egiptul Antic! MUltumesc Anticipat !
Ce Inseamna Monodid Decarbon, Oxizi De Sulf, Oxizi De Azot
In Paralelogramul ABCD Construim Inaltimile AE, E Apartine BC , Si AF, F Apartine CD .Aflati Aria Paralelogramului Daca:a)BC=8 Cmsi AE =11 Cm B) AB=12cm Si AF=7
Ajutatima Va Rog Oameni Buni. De Descris Un Colt Din Natura Folosind Epitete Metafore Si Personificari
Gina Si Horia Au Impreuna 100lei.Dupa Ce Gina A Primit 10lei Si Horia A Cheltuit 10lei,cei Doi Au Sume Egale.Cati Lei A Avut Fiecare La Inceput?
Da Exemplu De Bunuri Care : ♣apartin Familiei Tale : ........ ♣iti Apartin Tie : ....... Ce Atitudine Ai Fata De : ♣bunurile Familiei :...... ♣bunurile Persona
Trebuie Sa Povestesc Despre muzica Mea Preferata. Sa Nu Fie Foarte Voluminos Si Poate Sa Fie Despre orce Gen De Muzica.MULTUMESC ANTICIPAT :)
Ce Inseamna ,, A Indica Formamliterara ? ''
Construieste Enunturi In Care Sa Integrezi:un Numeral Cardinalpronume Personal De Politeteun Numeral Ordinal
Descrie In Maxim 10 Randuri Un Motan Care Sta Intr-o Biblioteca.Va Rog Am Nevoie Urgent Pe Maine.