RO Study
👤
Anonim
Anonim
22-10-2015
Istorie
a fost răspuns
care este semnificatia expresiei semiluna fertila
Răspuns :
Anamariabitoseru1
Anamariabitoseru1
22-10-2015
Mesopotamia era regiunea cuprinsa inte fluviile TIGRU si EUFRAT numita 'Semiluna ferita
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-un Vas Sunt 180 Litri De Vin Alb Iar In Altul Sunt 140 Litri Vin Rosu.in Fiecare Ora Se Vand Cate 17 Litri Vin Alb Si 7 L Vin Rosu.dupa Cate Ore Vor Fi Can
Scrieti O Submultime Formata Din 4 Elemente Ale Multimii Numerelor Naturale Care Impartite La 7 Dau Restul 3.Multumesc Orcui Care Ma Poate Ajuta. Ps.Imi Trebuie
Screiti Toate Fractiile Care Au Ca Numaratori Divizori Lui 6 Si Ca Numitor Divizorii Lui 8.
Ce Volum De Oxid de Carbon (|V) (c.n) Se Obtine La Arderea Acetilenei C2H2 Cu Masa De 5,2g?Ajutatima Va Rog .
Salut Tuturor! Am Nevoie De Citeva Versuri Despre Copilaria Mea. Daca Se Poate Sa Fie Compuse De Voi! Va Rog Mult,mult. Va Multumesc.
Buna , Am O Intrebare. Cand S-a Facut Prima Scoala Din Lume? Care A Fost? In Ce An? Cine A Facuto? Va Rog , Am Teme Pentru Miercuri Dar Nu Gasesc . E Urgenta!!
Buna Imi Spuneti Ca Rog La Opera Epica Ce Trebuie Sa Scri La :1 In Opinia Mea2 In Primul Rand 3 In Al Doilea Rand 3 In Al Treilea Rand
Rezumat Mai Detaliat Prima Sau A Doua Carte Cu Apolodor Va Rog.si Nu De Pe Net!P.S. DAU COROANA
Aflati Suma Numerelor Naturale De Forma 2x5 Divizibile Cu 3
Imi Trebuie O Poezie Mare De A Lui Mihai Eminescu Puteti Sa Ma Ajutati Va Rog