RO Study
👤
Cyborg
Cyborg
28-07-2014
Matematică
a fost răspuns
Calculati:
(√7/25)¹²·(-25/√7)¹²=
Răspuns :
Аноним
Аноним
28-07-2014
(√7/25)^12·(-25/√7)^12= √7 cu√7 se simplifica si 25 cu 25 se simplifica si ramane -1/1=(-1)^12 deoarece este la putere para->raspunusl final este 1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În 3 Eprubete Fără Etichetă Se Conține: Acid Bromhidric, Hidroxid De Calciu Și Clorură De Sodiu. Determină Conținutul Fiecăreia Dintre Ele, Dacă Ai La Dispoziț
Fie Un Patrat Cu Latura 3x .aflati Perimetrul Patratului
Caz Si Functie Sintactica CUVINTELOR SCRISE INGROSAT. 1. Amândoi Au Fost PROFESORI. 2. Am Primit O Scrisoare De La Un Medic Din Iasi Care A Fost ELEVUL Parinti
-4 X [-7+ (-3 La A 2 A +6)x(-2)
Care Au Fost Motivele Luptei Dintre Puteri Pentru Influienţa În Africa? repede Va Rog
Calculati Aria Unui Dreptunghi Cu Dimensiunele 0,06 Dm Și 3 Cm =......mm2(pătrați)
A Fost Corectă, Din Punctul De Vedere Al Dreptului Istoric, Unirea Basarabici Cu România? De Ce? Ajutați-mă, Vă Rog Frumos!!! Este De Urgență!
La Împărțire Lui U La 100 , Se Obține Catul 37 Și Restul 50
Buna Tuturor.Va Rog Sa Rezolvați Aceasta Problema:Un Elefant Cântărește 18 Kg Iar Un Urs Cu 78 Kg Mai Mult. Cât Cântăresc Împreună Animalele?
3.Completează Spaţiile Punctate Cu Regente Potrivite. a)Când Am Primit Scrisoarea...............................................................................