RO Study
👤
Fausta2
Fausta2
22-10-2015
Limba română
a fost răspuns
sinonimul lui adancite
Răspuns :
Sofia88
Sofia88
22-10-2015
Adancite =deapartate
Answer Link
Nickusornicku
Nickusornicku
22-10-2015
adancite=afundate...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Cate Zerouri Se Termina Produsul Primelor 25 De Numere Naturale Nenule? Indicatie.Zerouri Se Obtin Din Fiecare Produs A Lui 5 Cu Un Numar Par Si Bineinteles
Alcătuiește Un Text în Care Sa Argumentați Atitudinea Oamenilor Fata De Viețuitoarele Mărunte.Va Rog ajutați-ma!!
Puteti Transforma Propozitia : Asa-i Ca Pe Aici E Drumul La Bunicii Mei , Mei Sa Fie Pronume Posesiv??
Fiecare Din Cei 24 De Elevi Ai Unei Clase Stiu Cel Putin O Limba Straina. Stiind Ca 16 Elevi Stiu Limba Engleza Si 14 Elevi Stiu Limba Franceza, Calculati: a) C
Ce Inseamna Formula Numerica?
Povesteste Despre Un Eveniment Important La Care Ai Luat Parte Impreuna Cu Bunicii Tai VĂ ROG!!!
Dati-mi Si Mie, Va Rog, O Definitie Corecta A Politicii "faptului Implinit" (in Perioada Unirii Principatelor Sub Domnia Lui Cuza) In Termeni Istorici, Daca Se
Se Considera Matricea A=(2 -2 1 -1).... A)calculati Det A b) Determinati Numerele Reale P Pentru Care A•A=pA c) Determinati Matricele B=(0 B B O) , Sti
Un Colonel Este Cu 12 Ani Mai Batran Decat Un Amiral, Iar Amiralul Este Cu 14 Ani Mai Tanar Decat Un General . Care Este Diferenta De Varsta Intre General Si Co
Determinati Abscisele Punctelor De Intersectie Graficului Functiei F: R -->R , F(x)= X 2 - 4x + 3 Cu Axa OX