RO Study
👤
Gogoasa6
Gogoasa6
22-10-2015
Matematică
a fost răspuns
care e rastulnatul nr 4 004
Răspuns :
Аноним
Аноним
22-10-2015
[tex]4004 \\ -----------[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Densitatea Unei Substante Gazoase Binare In Raport Cu Aerul Este 1,5225.Determina Substanta Daca Se Stie Ca Reactioneaza Cu Apa Si Formeaza Un Acid.Eu Am Obtinu
La O Cabana Sau Inchiriat 54 Perechi De Schiuri Si Sanii Stiind Ca Nr Perechilor De Schiuri Este De 5 Ori Mai Mare Decat Al Saniilor Cate Perechi De Sanii Si Ca
Bila Este Produsa De....si Depozitata In... .
De Tradus Acest Text.
Suma A Trei Numere Este 68 . Ştind Că Primul Este 5 Mai Mic Decât Al Doilea Şi De 3 Ori Mai Mare Decât Al Treilea. Sa Se Afle Numerele.
Buna! Mi.am Cumparat Din Auchan O Panza Predesenata (ce De Mai Sus)Eu Am Aa Folosesc Tempera Ea Intrebarile:1.Daca E Hasurat Cu Nuanta Inchisa Cum Arata Daca Da
Fie A- {XEZ|2x-1|≤ 3 } B-{xeN|-1≤2-x≤ 5} D≤eterminati A Intersectat Cu B SCHMATIC VA ROGGGGGGGGG....SII RAPID
În Propozitia ,,E Ca O Albina" Cuvântul ALBINA Este Adjectiv Sau Substantiv, Dar In Propoziția ,,Bluza E Ca O Albina"(e Colorata Ca O Albina) Cuvântul ALBINA
Examinează Atent Imaginea Propusă Și Scrie In Spatiile Acordate Răspunsurile Corecte La Subiectele A-c
Mama A Preparat 300 Cl De Sirop De Brad.ea A Pus Siropul In Sticle De Cate 50 Cl Fiecare.cate Sticle A Folosit Mama?foloseste Scaderea Repetata.