RO Study
👤
Beeacriss
Beeacriss
21-10-2015
Matematică
a fost răspuns
Calculati: a)2 ori 1 supra 4 + 1 supra 2
Răspuns :
Ceapanikoleta
Ceapanikoleta
21-10-2015
Gasim numitorul comun..In acest caz numitorul comun este 4 amplificam a 2 fractie cu 2..deci 2 patrimi + 2 patrimi..adunam ,este 4 patrimi si este egal cu 1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Autocar Se Deplaseaza Pe O Sosea Si Produce Un Sunet Care Este Auzit De Un Post De Control Dupa 5 Secunde.Dupa 16 Sec Se Produce Un Sunet Care Este Auzit Dup
Scrie Pe Linie O Întrebare Astfel Încât Problema Obţinută Să Se Rezolve Prin Douaoperaţii.Conditia Problemei: Dintre Cele 812 Caiete De Matematică Aflate Într-u
Cine Îmi Poate Ajuta, Am Proiect La Geografie Și Am Nevoie Urgent De Traditiile Din Cuba. Urgent !!!!!!!
Redactează O Compunere De 10,15 Rânduri În Care Să Descri Natura: Intr-o Zi De Primăvară Folosind 15, Adjective.Subliniaza-le.Da Un Titlu Potrivit Compuneri Tal
De La Punctul B Pana La Ex.4 VA ROG Frumos!
Gândesc CreativRemorca Unui Camion A Ră-mas Înțepenită Sub Un Pod Mai Jos. Inălțimeamaximă Permisă Pentru A Trece Era De 2 M, Iarremorca Avea 2,10 M. Autorități
Terenul De Fotbal De Forma Dreptunghiulara Are Lungimea De 105m Și Lățimea De 68m.Care Este Perimetrul Terenului?
2. Ce PH Are O Soluție De KOH 0,001M?3. Ce Concentrație Molară Are Ionul H.O+ Într-o Solutie A Cărei Valoare A PH-ului Este 4?...4. Ce Caracter Chimic Au Soluţi
Exercitiul 4 .........
Determinați Lungimea Laturii Triunghiului Echilater Dacă Lungimea Înălțimii Triunghiului Este Egala Cu 6 Radical 3 Cm