RO Study
👤
Giorgicamargic
Giorgicamargic
21-10-2015
Limba română
a fost răspuns
antonim pentru incantare
Răspuns :
Ale111111111
Ale111111111
21-10-2015
dezamăgire cred .Sper ce te am ajutat
Answer Link
Аноним
Аноним
21-10-2015
incantare-dezamajire,nefascinat,neincinat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Imi Povesteste Si Imi Explica Pe Dfumul De Munte De Calistrat Hogas ? Va Rog Repede!
O Lentila Divergenta Are Distanta Focala De 10 Cm.un Obiect Cu Inaltimea De 20 Cm Se Aseaza In Fata Lentilei La Distanta De 30 Cm.Indica Distanta Fata De Lentil
Intr-o Familie Sunt 8 Copii.Ei Au Economisit Sume Egale De Bani.Fiind Ziua Onomastica A Mamei ,ei Pun Cate Un Sfert Din Sumele Ce Le Au,iar Tatal 1000 De Lei Si
Afla Numerele De Forma 4a2bc5d Stiind Ca, Citit De La Dreapta La Stanga Se Obtine Acelasi Numar
1)Aratati Ca Nr. 9x(5+10+15+...+200):41 Este Patrat Perfect.2)Aflati Nr. Naturale Care Impartite La 9 Dau Catul Si Restul Doua Nr. Naturale Consecutive(catul Ma
Eu Cred Ca Fiecare Om Trebuie Sa Aiba Un Secret Al Lui.-eu,un(secret)Si Mai Cred Ca Fiecare Carte Trebuie Sa Aiba O Viata Secreta A Ei.-eiCartile Care Au Un Sec
1.Un Patrulater Convex Are Trei Unghiuri De 60[grade], 70[grade] Si Respectiv 100 [grade].Calculati Masura Celui De Al Patrulea Unghi.2.Aratati Ca Daca Un Patru
VA ROG CUM SE POATE REZOLVA ACEST EXERCITIUInlocuieste;1.What¨s This?2.It¨s A House.3.We¨re At School.4.They¨re Happy.5.They Aren¨t Sad6.It Isn¨t A Cat7.Where¨s
Ciuperca poate Fi o Boala Si Al Sistemului Excretor
Florin Are 8 Ani,iar Fratele Sau Horia,este Cu 4 Ani mai Mare.Peste Cati Ani Vor Avea Impreuna 30 De Ani?