RO Study
👤
Aliska2004
Aliska2004
21-10-2015
Limba română
a fost răspuns
elemente de relief..
Răspuns :
Denisaciobea
Denisaciobea
21-10-2015
Munte,podis,campie si deal :)
Answer Link
Аноним
Аноним
21-10-2015
elemente de relief-munti podisuri,vai,ripi,hirtoape,dealuri
Bafta!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compune O Problemă După Exercițiul 92 + 64 :8
Alcătuiește O Compunere Care Încheiere Să Conțină Versurile Vine Iarna Acuș Acuș Și Pândește Pe La Uși N Am Căciulă N Am Furat N Am Mănuși Dați I Un Titlu Cu Cu
I. Imaginea De Mai Jos Reprezintă Ruinele Stadionului De La Olympia, Gazda Jocuri- Lor Olimpice Antice. Formulează 5 Idei Care Să Exprime Importanța/semnificați
AJUTAȚI LA EX 2 VĂ ROOOOG DAU COROANAAAAA!!!!!!!
A..... 5. Suma A Trei Numere Este 80. Primul Este 45, Al Doilea Este De 9 Ori Mai Mic. Aftä Al Treilea Număr. Scrie Planul De Rezolvare. 304 3-8 3:9-945 9
3 Separă Cuvintele Şi Transcrie Corect Propozițiile. Câte Cuvinte Are Fiecare Propoziție Obținută? A) Înpădureaînceputninsoarea. B) Mirceaașteaptăînceputulmeciu
Se Consideră Numerele: 56,78,432,642,40777,774000,3⁴ +9,10⁷ +2scrieți Numerele Pe Caiet Apoi Subliniază Numerele Divizibile Cu 3 Care Nu Sunt Divizibile Cu 8
Răspunde La Următoarele Întrebări: A) Care Sunt Condiţiile De Mediu Care Influenţează Viețuitoarele Din Ecosistemele De Pajişte De Stepă? B) Ce Adaptări La Cond
Descrie În 50 100 De Cuvinte Un Joc Sau O Activitate De Grup Care Contribuie La Formarea Spiritului De Echipă . Ține Cont De Faptul Că Acesta Se Bazează Pe O Bu
Imaginați-vă Că Din Coș Ar Fi Sărit Alte Anima- Le Mici Îndrăgite De Copii. Povestiți Scena În Cinci-șapte Rânduri! Ce Crezi Că Ar Fi Făcut Guvernanta Dacă Din