RO Study
👤
Aliah
Aliah
21-10-2015
Fizică
a fost răspuns
ce este refractia luminii...un raspuns urgent va rog
Răspuns :
Sarahdulce01
Sarahdulce01
21-10-2015
La trecerea unei raze de lumina dintr-un mediu transparent in altul la suprafata de separare , raza isi schimba directia de propagare
Viteza de propagare a luminii depinde de indicele de refractie al mediului respectiv. sper ca te-am ajutat :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Din Romina In Franceza Draga Eugenia! astazi Eu Vreau Sa-ti Vorbesc Despre Ocupatiile Mele Din Timpul Meu Liber.eu Ador Mult Lectura Muzika Si Desenul, Eu Pra
Propuneti Cite Un Sinonim Pentru Cuvintele Din Text:cerul,soldati,apa,vasta,copii,obosit,vazduh,slava,a Muri
Faceti O Poezie Cu:Fox-Box,C-Three,Car-Star,Pen-Hen,Sing-Ring.Va Rog!!!!!
Pe Cine Ati Alege Dintre Dylan O'brien Si Mario Casas? Trebuie Sa Fac O Compunere Despre Unul Din Ei Dar Nu Știu Care E Mai Frumos. Nu Știu Pe Care Să Aleg. Va
Aflati Valoarea Reala A Lui X Astfel Incit suma Ariilor Primelor Doua Patrate Sa Fie egala Cu Aria Paatratului Al Treilea
A B=2014;a:b=17 Rest 16
AJUTOOOOOOOOOOOOOOR!!!! electronegativ Reprezinta Proprietatea Atomilor De A Accepta/ceda Electroni Si De A Forma Ioni Pozitivi/negativi
Scrie Forma Corecta La Si L-a.......voi,.....dentist......laudat.....magazin.......speriat........filmat........invitat.......florarie.........el
Un Numar Este De 4 Ori Maimare Decat Altul.Daca Din Cel Mai Mare Scadem 1280 Iar Din Al Doilea Scadem 50,rezultatele Obtinute Sunt Egale.Aflati Numerele
Stiind Ca Propozitiile. 1. Triunghiul DEF = TRIUNGHIUL MPN Si 2. Triunghiul PMN=EFD Sunt Simultan Adevarate Si Ca DE= 3 Cm, Iar MN= 5 Cm , Aflati Perimetrul