RO Study
👤
Kdhdhgh
Kdhdhgh
21-10-2015
Matematică
a fost răspuns
100cm=?dc ,200cm=*dm
va rog
Răspuns :
12341234124e
12341234124e
21-10-2015
100cm=10dm 200cm=20dm deoarece 10cm=1dm
Answer Link
Edeline
Edeline
21-10-2015
100cm=10dm
200cm=20dm
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Demonstrati Ca Numarul Abc + Bca + Cab Se Divide Cu 37 !!
Va Rog Sunt Clasa A Treia Si Nu Stiu Sa Rezolv Aceasta Problema, Ajutati-ma.Produsul A Doua Numere A Si B este 36. Daca Se Mareste Primul Numar Cu 7 , Produsul
Inaltimea Unui Triunghi Echilateral Are Lungimea De 4 Radical Din 3 Cm.Calculati Lungimile Laturii Triunghiului.
Redactati O Compunere In Care Sa Utilizati Urmatorul Sfarsit : ,,... M-am Dus La El Si Mi-am Cerut Iertare. I-am Fagaduit Ca Voi Face Numai Fapte Bune. " Este U
Se Considera Numerele Reale A=√6-√3 Si B=√6+√3. Aratati Ca:[tex] \frac{4}{3}< \frac{1}{a}+ \frac{1}{b}< \frac{5}{3}.[/tex]
Sa Demonstrezi Ca Mediana Corespunzatoare Ipotenuzei Unui Triunghi Dreptunghic Are Lungimea Egala Cu Jumatate Din Lungimea Ipotenuzei...
Rezolvatii Exercitiile :a)Motiveaza Utilizarea Cratimei , Din Versul Urmator : Iarasi A-nceput ! ....b)Explica Semnificatiia\ Semnificatiile Titlului In Zori De
Se Dizolva 1.7 L Acetilena In Apa Si Se Obtine Un Litru De Solutie.Molaritatea Solutiei Este?
Ma Ajuta Si Pe Mine Cineva Cu Un Rrezumat Pentru : ''Nucul Din Odabac'' De Emil Garleanu Sau Pentru ''Tabara De La Sibiu '' De Mircea Eliade Va Rog Cat Mai Re
Completeaza : familia Mea Este Cea Mai Buna Din Lume Pentru Ca .....................................................familia Mea E Ca ...........................